Huhii43 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Öncelikle haberi yeni duydum Allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin. Yeni bayi olacakmı zira 2 gün sonra satın alacaktım lakin malesef üzücü haberi yeni duydum. Nasıl satın alabilirim paypal mevcutmu bitcoin ile satın almam mümkün mü mümkünse bitcoin ile nasıl alabilirim siteler nelerdir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A1mbotexe Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Paypal ile artık alınmıyor sadece bitcoin ile alınıyor. Bitcoin le de almak için baya bi şeyler yapılması lazım üstelik 200 tl ye yakın bi masraf oluyormuş diyordu almaya çalışanlar bir an önce bayi bulunursa herkes rahat edecek bekliyoruz bakalım adminden bir atak Link to comment Share on other sites More sharing options...
emre_234 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 (edited) 5 minutes ago, A1mbotexe said: Paypal ile artık alınmıyor sadece bitcoin ile alınıyor. Bitcoin le de almak için baya bi şeyler yapılması lazım üstelik 200 tl ye yakın bi masraf oluyormuş diyordu almaya çalışanlar bir an önce bayi bulunursa herkes rahat edecek bekliyoruz bakalım adminden bir atak Aynen 34tl işlem masrafı alıyordu bir tane site. Siteden siteye değişsie bile yine çok alıyor ya mega yeni ödeme sistemi getirecek yine yada Türkiye bayisi bulucak paypalda kullanılmıyor diye kaldırılır mı ya mevcut hesabı olanlar alıyordu ne güzel şimdi bi yeni hesap açıp alınmıyor diye paypalı kaldırıyor mega Edited July 7, 2019 by emre_234 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huhii43 Posted July 7, 2019 Author Share Posted July 7, 2019 Hacı Kötü oldu o zaman şimdi en az 1 2 ay bayi ile ugrasılacak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huhii43 Posted July 7, 2019 Author Share Posted July 7, 2019 Sayın moderatör bu konuda bizlere yardımcı olurmusunuz bayi ne zaman eklenir daha dogrusu bu bitcoinle nasıl alabilirim tam olarak kafayı yemek üzereyim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huhii43 Posted July 7, 2019 Author Share Posted July 7, 2019 Budan etherum aldığımda bildiğiniz üzere siteden alırken bi wallet adresi gibi birşey geliyor sayılar ve rakamlar mevcut bakiyeyi ona göndermemizi istiyor bunu hangi site üzerinden gönderebilirim attığınız siteden göndere bilirmiyim peki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A1mbotexe Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 sanırım etherum da bitcoin gibi aynı işlemler yapılıyor etherum ile nasıl alışveriş yapılır yaz google a biraz araştır bakalım bende bakıyorum bi site buldum etherum satan olmadı alıcam ordan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huhii43 Posted July 7, 2019 Author Share Posted July 7, 2019 İlginiz için çok teşekkürler karmaşık gibi ama aslında kolay sanırsam hafta içinde deneyeceğim çok sağolun tekrardan teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huhii43 Posted July 7, 2019 Author Share Posted July 7, 2019 Peki şuan bir site ile karşılaştım Coldhacks.net isimli site bayiniz mi acaba güvenilir mi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekerkiz Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 http://coldhacks.net/index.php bu site güvenilirmi bayinizmi megacheats Link to comment Share on other sites More sharing options...
emre_234 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 ben galiba etherum ile alıcam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekerkiz Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 emre frankyy.ekibi.eu gelsene bi etherum ilgili soru sorucam Link to comment Share on other sites More sharing options...
emre_234 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 ts3 indiremem özelden yaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
emre_234 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 1 minute ago, sekerkiz said: emre frankyy.ekibi.eu gelsene bi etherum ilgili soru sorucam ha bu arada bitlo diye siteden alabilirsin bende ordan almaya çalışıcam Link to comment Share on other sites More sharing options...
A1mbotexe Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Just now, emre_234 said: ha bu arada bitlo diye siteden alabilirsin bende ordan almaya çalışıcam Aynen bende oraya baktım en kötü ihtimal oradan alıcaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekerkiz Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 nasıl alıcam para trafser filan yok site nasıl atıcam parayı anlamadım Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ce4ver Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 @C-132 Apex Legends hilesi gelecek mi? Megacheats Battleye'ı geçti. EAC için zorlanacağını sanmam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huhii43 Posted July 7, 2019 Author Share Posted July 7, 2019 Öncelikle bitlo adlı siteyi kullanman için @sekerkiz bir banka hesabın olmak zorunda (bireysel) çünkü atm üzerinden kartlı yada kartsız işlem yapılmamakta. Banka veznelerinden İBAN numarası ile ödeme yapıyorsun ve sistemler otomatik işlemi görüp bakiyeni siteye aktarıyor. Ayrıca zula hilesini almak için bitlo adlı siteden bitcoin ethereum litecoin gönderebiliyorsunuz ama göndere bilmeniz için hesabınızda İleri seviye doğrulamayı açmanız lazım.Bunu açmak içinde sitede bulunan doğrulama sayfasına nüfus cüzdanınızın ön yüzünün ve arka yüzünün fotoğrafını çekip siteye yüklemeniz ardından elinize nüfus cüzdanınızı alıp ve bir kağıda bitlo altına da o günün tarihini yazıp bir öz çekim yapıp onuda yüklemeniz ardından belgelerinizi onaya göndermeniz gerekmekte.Eğer onaylanırsa ancak o zaman karşı tarafa bitcoin ethereum litecoin gönderebilirsiniz.Onaylanmassa gönderemessiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts