VipMax Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Allah rahmet eylesin Oyunlevel admininin Vefatından sonra bize imkan script ve desteğini sağlayan yardımcı adminlerinden ufuk beye teşşekürler.. Türkiye resmi bayisi olarak satışlarımız açıktır. Resmi bayi güvencesi ile satın alabilirsiniz. Banka Havale, EFT kartsız İşlem Kredi Kartı ve İninal http://www.vipsatinal.com/index.php 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A1mbotexe Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 1 hour ago, VipMax said: Allah rahmet eylesin Oyunlevel admininin Vefatından sonra bize imkan script ve desteğini sağlayan yardımcı adminlerinden ufuk beye teşşekürler.. Türkiye resmi bayisi olarak satışlarımız açıktır. Resmi bayi güvencesi ile satın alabilirsiniz. Banka Havale, EFT kartsız İşlem Kredi Kartı ve İninal http://www.vipsatinal.com/index.php Hayırlı olsun satışlarınız Zula hilesinde bildiğim kadarı ile anti ban yok zula reportları ya kontrol etmiyor ya da görüp umursamıyor diye düşünüyorum ama sizin site de anti ban yazıyor ? ve olsa bile burada da hilenin özellikleri yazıyor orada yazardı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VipMax Posted July 13, 2019 Author Share Posted July 13, 2019 Just now, A1mbotexe said: Hayırlı olsun satışlarınız Zula hilesinde bildiğim kadarı ile anti ban yok zula reportları ya kontrol etmiyor ya da görüp umursamıyor diye düşünüyorum ama sizin site de anti ban yazıyor ? ve olsa bile burada da hilenin özellikleri yazıyor orada yazardı Hile Burdaki hile ile aynı hile özellik isim vs bişey değişmez Burdaki hile hangi özellik ve avantajlara sahipse o hile de aynı şekilde Teşşekürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
A1mbotexe Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 1 minute ago, VipMax said: Hile Burdaki hile ile aynı hile özellik isim vs bişey değişmez Burdaki hile hangi özellik ve avantajlara sahipse o hile de aynı şekilde Teşşekürler Bende zaten buranın hilesi diyorum ama madem anti ban varsa neden burada asıl yapımcısının sitesinde yazmıyor da bayinin sitesinde yazıyor sorduğum konu bu Link to comment Share on other sites More sharing options...
deagle437 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Bu siteden ilk satın alım yapan benim galiba. Canlı sohbetlerinde gayet hızlı cevap veriliyor. Kolay gelsin bol satışlar Link to comment Share on other sites More sharing options...
02Yusuf02 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 3 minutes ago, A1mbotexe said: Bende zaten buranın hilesi diyorum ama madem anti ban varsa neden burada asıl yapımcısının sitesinde yazmıyor da bayinin sitesinde yazıyor sorduğum konu bu Vip Bölümünden Duyurulardan bi güncellemde yazıyordu anti report eklendiği Link to comment Share on other sites More sharing options...
A1mbotexe Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 1 minute ago, 02Yusuf02 said: Vip Bölümünden Duyurulardan bi güncellemde yazıyordu anti report eklendiği Çok baktım vip üyelik varken siteye hiç görmemiştim sağol Link to comment Share on other sites More sharing options...
VipMax Posted July 13, 2019 Author Share Posted July 13, 2019 Just now, A1mbotexe said: Bende zaten buranın hilesi diyorum ama madem anti ban varsa neden burada asıl yapımcısının sitesinde yazmıyor da bayinin sitesinde yazıyor sorduğum konu bu Evet dikkat ederseniz konu başında scripti bir arkadaşımdan aldığımı beyan ettim bilgi için teşşekürler gerekli güncellemeler yapılacaktır. Just now, deagle437 said: Bu siteden ilk satın alım yapan benim galiba. Canlı sohbetlerinde gayet hızlı cevap veriliyor. Kolay gelsin bol satışlar Evet İlk satın alan kişi olduğunuz için teşşekürler hayırlı olması dileğiyle iyi oyunlar dilerim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ce4ver Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 @VipMax Kardeşim Yıl olmuş 2019 kullandığınız siteye bakın. Çok kalitesiz 2010 yıllarını andıran bir site. Aynı script üzerine güncel tasarımlı bir site kurabilirdiniz. Bir yazılımcı ile anlaşıp sitenizi düzeltmenizi öneriyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Site link atsana bayi Link to comment Share on other sites More sharing options...
emre_234 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 29 minutes ago, FBI said: Site link atsana bayi http://www.vipsatinal.com/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
noahfex Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 dün ödeme bildirimi yaptım hala daha kabul edilmedi du bakalım Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VipMax Posted July 24, 2019 Author Share Posted July 24, 2019 3 hours ago, noahfex said: dün ödeme bildirimi yaptım hala daha kabul edilmedi du bakalım Dün Olmadığım İçin Kusura Bakmayın birazdan kontrol ediyorum lisansınız birazdan teslim edilir Link to comment Share on other sites More sharing options...
BerkayK Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 3 minutes ago, VipMax said: Dün Olmadığım İçin Kusura Bakmayın birazdan kontrol ediyorum lisansınız birazdan teslim edilir Nerdesin reis ya dünden beri yarın halledilir dert etmeyin diye diye yoruldum geldin sonunda Link to comment Share on other sites More sharing options...
VipMax Posted July 24, 2019 Author Share Posted July 24, 2019 17 minutes ago, BerkayK said: Nerdesin reis ya dünden beri yarın halledilir dert etmeyin diye diye yoruldum geldin sonunda Eyw Kardeşim geldim aynan biraz kişisel işlerim vardı. Ödemeler Onaylanmış olup siparişlerini geçtikleri anda teslim alabilirler ... Bakiye Eklenmiştir siteden arkadaşlara;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BerkayK Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 4 minutes ago, VipMax said: Eyw Kardeşim geldim aynan biraz kişisel işlerim vardı. Ödemeler Onaylanmış olup siparişlerini geçtikleri anda teslim alabilirler ... Bakiye Eklenmiştir siteden arkadaşlara;) Arkadaşlar biraz sabırsız yapıcak birşey yok Rahatlamışlardır artık umarım Link to comment Share on other sites More sharing options...
asker01 Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 17 minutes ago, VipMax said: Eyw Kardeşim geldim aynan biraz kişisel işlerim vardı. Ödemeler Onaylanmış olup siparişlerini geçtikleri anda teslim alabilirler ... Bakiye Eklenmiştir siteden arkadaşlara;) Dostum ödeme bildirimlerine tekrar bakabilir misin düzenleyip yazdım tekrardan Link to comment Share on other sites More sharing options...
İsmet67 Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Kredi Kartı Ödemesi Geldimi Alacağımda Link to comment Share on other sites More sharing options...
VipMax Posted July 24, 2019 Author Share Posted July 24, 2019 8 minutes ago, İsmet67 said: Kredi Kartı Ödemesi Geldimi Alacağımda İsmet bey Kredi kartı ile ödeme seçeneğimiz hazır wordpress tema giydirme ve ürün ekleme işlemleri yapılıyor gerekli testlerden sonra aktif olacaktır. Dilerseniz banka hesaplarından yardımcı olabilirim size kartsız havale eft Link to comment Share on other sites More sharing options...
BerkayK Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 12 minutes ago, asker01 said: Dostum ödeme bildirimlerine tekrar bakabilir misin düzenleyip yazdım tekrardan Kral rahatladınmı ? bak olucak olucak dedim almışsın hesabı dünden beri başımı şişirdiniz hadi hayırlısı olsun Link to comment Share on other sites More sharing options...
omerx Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 On 7/13/2019 at 2:54 PM, VipMax said: Allah rahmet eylesin Oyunlevel admininin Vefatından sonra bize imkan script ve desteğini sağlayan yardımcı adminlerinden ufuk beye teşşekürler.. Türkiye resmi bayisi olarak satışlarımız açıktır. Resmi bayi güvencesi ile satın alabilirsiniz. Banka Havale, EFT kartsız İşlem Kredi Kartı ve İninal http://www.vipsatinal.com/index.php ben oyun levele yatırdım ama onaylanmıyor neden acaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
BerkayK Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 7 minutes ago, omerx said: ben oyun levele yatırdım ama onaylanmıyor neden acaba Satışları falan kapatıldı çünkü admini vefat etti vefatından sonraki ilk 3 gün alışveriş yapsaydın kabul edilirdi fakat artık oyunlevel kapandı yerine vipsatınal geldi hile alıcaksan ordan alıcaksın Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Yusuf01 Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 53 minutes ago, omerx said: ben oyun levele yatırdım ama onaylanmıyor neden acaba para gitti kardeş hile alamassın oyunlevelden Link to comment Share on other sites More sharing options...
antakyalee1 Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 ÖZelden yardımcı olabilir misiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts