BerkayK Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Öncelikle Selamun Aleyküm ben zula hilesi alıcaktım fakat duyduğuma göre OyunLevel admini vefat etmiş ve satışlar kapatılmış daha önceden 2 kere alışverişim olmuştu şuan bayi olan ve zula hilesi satışı yapan bir site falan varmı acaba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VipMax Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 A.selam Resmi bayisi olarak bizden satın alabilirsiniz. www.vipsatinal.com/market Aynı güven ile bizi tercih edebilirsiniz Berkay bey Link to comment Share on other sites More sharing options...
İsmet67 Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 VipMax Yeni Bayi Kardeşim Ordan Alabilirsin Sakın Başka Kişilerden Alma Dolandırılırsın Falan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BerkayK Posted July 22, 2019 Author Share Posted July 22, 2019 Tamamdır teşekkür ederim bayramdan sonra mutlaka alıcam. OyunLevel sitesiyle aynı mantık sanırım para yatırma işlemini yaptıktan sonra ödeme bildirimi yapıyoruz sonra teslim ediliyor sanırım Link to comment Share on other sites More sharing options...
VipMax Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Just now, BerkayK said: Tamamdır teşekkür ederim bayramdan sonra mutlaka alıcam. OyunLevel sitesiyle aynı mantık sanırım para yatırma işlemini yaptıktan sonra ödeme bildirimi yapıyoruz sonra teslim ediliyor sanırım Evet mantık aynı Yarına inş Kredi kartı ödeme yöntemimiz aktif olacaktır. Bir kaç ödeme yöntemi daha var onları da ekleyeceğiz satın alma ile ilgili gerekli video ve resimli anlatımlar eklenecek adım adım nasıl ödeme yapılır nasıl teslim alınır nasıl kullanılır vs herşey detaylı şekilde paylaşılacaktır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BerkayK Posted July 22, 2019 Author Share Posted July 22, 2019 Teşekkür ederim kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekerkiz Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Türk bayisi atm den yatırcam ama tc filan istiyor telefon kod gitçek filan Link to comment Share on other sites More sharing options...
BerkayK Posted July 23, 2019 Author Share Posted July 23, 2019 Tc her bayi istiyor zaten merak etme herhangi bir sıkıntı çıkmaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekerkiz Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Atm yatırdım diyelim ödeme bildirim isim filan, diyor sorun çıkmak dimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BerkayK Posted July 23, 2019 Author Share Posted July 23, 2019 Yok yok merak etme hiçbir sıkıntı çıkmaz her bayi böyledir tc ister telefon numarası ister ad soyad hiçbir problem olmaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekerkiz Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 yeni ininal ile alınıyormu hile Link to comment Share on other sites More sharing options...
BerkayK Posted July 23, 2019 Author Share Posted July 23, 2019 O konu hakkında bir fikrim yok bazı mesajlarda ininal ile satışımız vardı yazıyordu bende tam olarak bilmiyorum eğer giriş yaparsa cevap verir zaten bu konunun altına @VipMax Link to comment Share on other sites More sharing options...
VipMax Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Kişisel bilgileriniz hiçkimse ile paylaşılmadan güvenli şekilde ödemenizin kontrol edilmesi içinödeme firmasına gönderilir. Ve ödeme firması haricinde hiçbir kimse tarafından görülmez. bu bütün oyun sitelerinde geçerli bir uygulama olup güvenlidir. Kredi kartı ile ödeme sistemimizin testleri yapılıyor şuanda bir veya 2 güne sitede yayınlanmış olur. tüm ininal ve kredi kartı banka kartı gibi kartlarınız ile otomatik şekilde güvenle ödeme yapılabilecektir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BerkayK Posted July 23, 2019 Author Share Posted July 23, 2019 Şuana kadar sizden hile satın alan birisi oldumu acaba ? geçenlerdede RealityCheats diye birisi vardı `Resellers` yazıyordu sizin gibi baya bi insanı dolandırmış o yüzden insanların o olaydan sonra pek bi güvenesi kalmadı türk bayilerine bi OyunLevel vardı oda gitti İnsanlar birazda o yüzden tedirgin artık resellers yazana bile güvenemez oldular malesef fakat sitenizde banka hesap numaraları olduğundan rahatlıkla güvenebilirler Link to comment Share on other sites More sharing options...
VipMax Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Berkay Bey açık sözlü olduğunuz çin teşşekürler Bayi rankı alındıktan sonra baya satın alan oldu. Dediğiniz olayların yaşanmasından sonra bayilik alımları baya zorlaştırıldı. Buna Rağmen bayi rankı alabildikse güven konusunda şüphe edilecek bir durum yoktur. Bayi rankı admin tarafından güvendiği tanıdığı kişilere verilir. her önüne gelen bayi rankı verilmez. Sitemizden Güvenle alışveriş yapabilirsiniz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BerkayK Posted July 23, 2019 Author Share Posted July 23, 2019 Ben resmi bir bayi olduğunuzu zaten biliyorum MegaCheats admininede sordum güvenebilirmiyiz diye , evet şuanda resmi bayimiz dedi burdaki arkadaşlar biraz tedirgin onlar umarım okur mesajlarıda artık güvenebilirler çünkü baya garip konular konuşuluyor ts3 üzerinden satış yapmaya çalışanlar falan var Link to comment Share on other sites More sharing options...
asker01 Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 siteye para yatırdım bakalım neler olacak :d Link to comment Share on other sites More sharing options...
BerkayK Posted July 23, 2019 Author Share Posted July 23, 2019 Ödeme bildirimi yapmayı unutma kral kabul edilmiyor yoksa ve umarım makbuzu almışındır Link to comment Share on other sites More sharing options...
asker01 Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Just now, BerkayK said: Ödeme bildirimi yapmayı unutma kral kabul edilmiyor yoksa ve umarım makbuzu almışındır Ödeme bildirimi yaptım mobilde yolladım direk havale olarak ya Link to comment Share on other sites More sharing options...
BerkayK Posted July 23, 2019 Author Share Posted July 23, 2019 Problem falan çıkarsa yatırdığına dair arada falan makbuz isteniyor bende 2. alışımda istenmişti OyunLevelde Sitede aktif olsun hesabın teslim edilicektir büyük ihtimal Link to comment Share on other sites More sharing options...
asker01 Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 2 hours ago, VipMax said: Berkay Bey açık sözlü olduğunuz çin teşşekürler Bayi rankı alındıktan sonra baya satın alan oldu. Dediğiniz olayların yaşanmasından sonra bayilik alımları baya zorlaştırıldı. Buna Rağmen bayi rankı alabildikse güven konusunda şüphe edilecek bir durum yoktur. Bayi rankı admin tarafından güvendiği tanıdığı kişilere verilir. her önüne gelen bayi rankı verilmez. Sitemizden Güvenle alışveriş yapabilirsiniz... Hala bekliyorum ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BerkayK Posted July 23, 2019 Author Share Posted July 23, 2019 Merak etme teslim edilicektir bende 1.5 gün falan beklemiştim sürenden falan eksilme olmuyor dert etme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wait4you0 Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 İnşallah sorunsuz teslim edilir Kardeşim Link to comment Share on other sites More sharing options...
BerkayK Posted July 23, 2019 Author Share Posted July 23, 2019 Merak etmeyin teslim edilicektir MegaCheats adminiyle görüştüm ve resmi bayi olduklarını söyledi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wait4you0 Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 sonuç adamın hala ödemesi yapılmadı dimi @BerkayK hani güvenilirdi ? noldu kardeş alabildin mi ? @asker01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts