hayMatos31 Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 örnegin bitcon satan bi siteye kayıtoldum hesaba para yukledım ve gereken bıtconı satın aldım sonra noluyor işlemler nasıl geceklesiyor o bitconi nere bozduruyoryuz nasıl vıp üye oluyoruz hileyi nasıl indiriyoruz
BerkayK Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 (edited) 42 minutes ago, hayMatos31 said: örnegin bitcon satan bi siteye kayıtoldum hesaba para yukledım ve gereken bıtconı satın aldım sonra noluyor işlemler nasıl geceklesiyor o bitconi nere bozduruyoryuz nasıl vıp üye oluyoruz hileyi nasıl indiriyoruz Dostum bu bitcoin olaylarında herhangi bir bilgin falan yoksa hiç bulaşmadan bayisinden satın al derim sanırsam para kesme derdi falanda oluyormuş. Anladığım kadarıyla bitcoin falan sende anlamıyorsun benim gibi bırak boşver al bayisinden kartsız işlemle 1-2 dakikada olsun bitsin Edited August 2, 2019 by BerkayK
emre_234 Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 etherum ve litecoin az para kesiyor 1tl altında falan kesiyor
DoomFurous Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 2 hours ago, hayMatos31 said: örnegin bitcon satan bi siteye kayıtoldum hesaba para yukledım ve gereken bıtconı satın aldım sonra noluyor işlemler nasıl geceklesiyor o bitconi nere bozduruyoryuz nasıl vıp üye oluyoruz hileyi nasıl indiriyoruz Öncelik İle Hangi Siteden Üyelik Aldin Hangi Bitcion Sitesi ?
hayMatos31 Posted August 2, 2019 Author Posted August 2, 2019 7 hours ago, BerkayK said: Dostum bu bitcoin olaylarında herhangi bir bilgin falan yoksa hiç bulaşmadan bayisinden satın al derim sanırsam para kesme derdi falanda oluyormuş. Anladığım kadarıyla bitcoin falan sende anlamıyorsun benim gibi bırak boşver al bayisinden kartsız işlemle 1-2 dakikada olsun bitsin Hocam bayilik varmı ki alalım ;D
BerkayK Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 1 hour ago, hayMatos31 said: Hocam bayilik varmı ki alalım ;D http://www.vipsatinal.com/index.php buyur dostum Tek resmi bayisi bu şuan
Recommended Posts