OurShaW Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 beyler ben alacamda ad soyad tel no felan istiyor sıkıntı olmasın sonra ve ödeme yaptıktan kaç gün sonra teslim edilir
WiewSonic Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Bayiden alacaksanız sıkıntı olmaz,24 saat içinde ödemeniz onaylanır,siparişi verdiğiniz gün lisansını aynı gün içinde verilir
AsiBey Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 evet bayi neden tc istiyor güvenlimidir bayiye tc girmek @VipMax
BerkayK Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 3 hours ago, OurShaW said: beyler ben alacamda ad soyad tel no felan istiyor sıkıntı olmasın sonra ve ödeme yaptıktan kaç gün sonra teslim edilir Her bayi telefon tc ad soyad ister gayet doğal hicbir sıkıntı çıkmaz merak etme bende 2 gün sonra alıcam inşallah 1 minute ago, AsiBey said: evet bayi neden tc istiyor güvenlimidir bayiye tc girmek @VipMax Güvenlik açısından isteniyor zaten 😊
Mhmmdemir Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 (edited) arkadaşlar para yatırırken atmye,TC kimlik numaranız ve tel numaranızı veriyorsunuz zaten bayi bu bilgileri doğrulamak için istiyor. Bu gayet normal. Bayram tatili olduğu için onaylanma süreci biraz uzun olabiliyor. Ben dün yaptım işlemleri hala onaylanmasını bekliyorum. Onaylanma süresi 24 saat diye sitede yazıyor. Ben bugün fark ettim. Edited August 12, 2019 by Mhmmdemir
BerkayK Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 2 minutes ago, Mhmmdemir said: arkadaşlar para yatırırken atmye,TC kimlik numaranız ve tel numaranızı veriyorsunuz zaten bayi bu bilgileri doğrulamak için istiyor. Bu gayet normal. Bayram tatili olduğu için onaylanma süreci biraz uzun olabiliyor. Ben dün yaptım işlemleri hala onaylanmasını bekliyorum. Onaylanma süresi 24 saat diye sitede yazıyor. Ben bugün fark ettim. Bayram diye usta zaten bayram sonrası onaylanicaktir tatile veya ziyarete gitmişlerdir bende zaten o yuzden bayramin bitmesini bekliyorum parayi yatirmak icin 😁
ryuga51 Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 biraz acele etseler ya dün yatırdım parayı hala kontrol ediliyor 2 gündür oyuna girmek istemiyom hilesiz
Mhmmdemir Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Bayramdan sonra yapılacak olsa yazarlardı buraya bayramdan sonraya kalacaktır diye. Sadece 24 saat onaylanma süresi bence beklemene gerek bugün bi ara girip onaylar.
BerkayK Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 2 minutes ago, ryuga51 said: biraz acele etseler ya dün yatırdım parayı hala kontrol ediliyor 2 gündür oyuna girmek istemiyom hilesiz Herkesin özel bir hayatı var bayram ziyaretine gitmislerdir dedigim gibi veya tatile onaylanir merak etmeyin 3 minutes ago, Mhmmdemir said: Bayramdan sonra yapılacak olsa yazarlardı buraya bayramdan sonraya kalacaktır diye. Sadece 24 saat onaylanma süresi bence beklemene gerek bugün bi ara girip onaylar. Umarım onaylanır bende isterim fakat bayram sonrasina kalicak bana gore
OurShaW Posted August 12, 2019 Author Posted August 12, 2019 birde örnek siparişi verdik yok bildirim atın bunu yapın videosu varmı nasıl yapılacagı hakkında ?
BerkayK Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 23 minutes ago, OurShaW said: birde örnek siparişi verdik yok bildirim atın bunu yapın videosu varmı nasıl yapılacagı hakkında ? Videosu varmı bilmiyorum fakat sitede nasıl satın alınacağına dair bilgiler var
OurShaW Posted August 13, 2019 Author Posted August 13, 2019 10 hours ago, RZGR-Ronix said: Bitlo ile ben Anlatim yapicam ama Yeni telefon ile tc Numarasi Gerektiği için Sifirdan Video Çekemiyorum.. sansür koy birşey olmaz şu ödemeyi nasıl yapacagımı bi öğrensem direk alacam zatende
Recommended Posts