sevendays07 Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 HIZLI TESLİMAT DENİYOR DAHA SİTEYE YATIRDIĞIM PARA BİLE ONAYLANMADI GÜVENİLİR Mİ SİZCE BU SİTE ?
emre_234 Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 güvenilir diyorlar ama onaylanması uzun sürüyor
BerkayK Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 1 hour ago, sevendays07 said: HIZLI TESLİMAT DENİYOR DAHA SİTEYE YATIRDIĞIM PARA BİLE ONAYLANMADI GÜVENİLİR Mİ SİZCE BU SİTE ? Evet ben ordan aldım 3-5 saat içerisinde teslim edildi
emre_234 Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 Just now, BerkayK said: Evet ben ordan aldım 3-5 saat içerisinde teslim edildi Hayırlı Olsun
KendineMüslüman Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 19 minutes ago, BerkayK said: Evet ben ordan aldım 3-5 saat boyunca teslim edildi kardeşim sitenin sahibi oldugunu bu kadar belli etme. aldım diyosan vip degilsin seni hiç vip görmedim. yani bi kere bayi savunmak istiyosan vip üye olman lazım seni kimse takmaz yoksa. şahsen ben seni tınlamıyorum çünkü VİP Değilsin ! umarım kimse dolandırılmaz. daha önce bir bayi insanları dolandırmıştı. umarım bu bayide böyle 10-15 kişinin parasını alıp ortadan kaybolmaz.
sevendays07 Posted August 19, 2019 Author Posted August 19, 2019 inşallah dolandırılmayız bilmiyorum hiç güven vermiyor
BerkayK Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 (edited) 56 minutes ago, KendineMüslüman said: kardeşim sitenin sahibi oldugunu bu kadar belli etme. aldım diyosan vip degilsin seni hiç vip görmedim. yani bi kere bayi savunmak istiyosan vip üye olman lazım seni kimse takmaz yoksa. şahsen ben seni tınlamıyorum çünkü VİP Değilsin ! umarım kimse dolandırılmaz. daha önce bir bayi insanları dolandırmıştı. umarım bu bayide böyle 10-15 kişinin parasını alıp ortadan kaybolmaz. dostum burda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum ve ufuk ağabey gerekli ranklar hazırlanınca beni mod yapıcağını söyledi vip olmadığımı düşünüyorsan eğer fotoğraf atabilirim Bazı konularda bilip bilmeden konuşmayın olurmu Edited August 19, 2019 by BerkayK
Ultraoyun Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 @BerkayK ben İninal ile hilenizi alacaktım ama banka kısmında hiç ininal yazmıyor ve ininal ödeme olduğu yazıyor? Nasıl yapabilirim?
VipMax Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 (edited) 2 hours ago, Ultraoyun said: @BerkayK ben İninal ile hilenizi alacaktım ama banka kısmında hiç ininal yazmıyor ve ininal ödeme olduğu yazıyor? Nasıl yapabilirim? İninal ve kredi kartı ödeme seçeneği için benimle özel mesajdan iletişime geçebilirsiniz veya siteden canlı destek online olduğunda bilgi alabilirsiniz. Edited August 20, 2019 by VipMax
Recommended Posts