A1mbotexe Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 @VipMax Merhaba sizden zula hilesi satın aldığımda megacheats sitesinden yeni vip hesap açıp bana teslim mi ediyorsunuz yoksa şu anki hesabıma vip mi alıyorsunuz ?
KendineMüslüman Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 5 hours ago, A1mbotexe said: @VipMax Merhaba sizden zula hilesi satın aldığınızda megacheats sitesinden yeni vip hesap açıp bize teslim mi alıyorsunuz yoksa şu anki hesabıma vip mi alıyorsunuz? Kaçıncı Yüzyılda Yaşıyoruz Kardeşim ya git paribu hesabı aç kendin bu hesaba satın al. hemde 110 türklirasına !
A1mbotexe Posted August 26, 2019 Author Posted August 26, 2019 1 hour ago, KendineMüslüman said: Kaçıncı Yüzyılda Yaşıyoruz Kardeşim ya git paribu hesabı aç kendin bu hesaba satın al. hemde 110 türklirasına ! Keyfim buradan almak istiyor.
BerkayX Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 8 hours ago, A1mbotexe said: @VipMax Merhaba sizden zula hilesi satın aldığımda megacheats sitesinden yeni vip hesap açıp bana teslim mi ediyorsunuz yoksa şu anki hesabıma vip mi alıyorsunuz ? Kanka zaten hileyi aldığında soruyorlar sana hesap adın ne olsun diye burdaki adını verirsen A1mbotexe diye o hesap adında hilen oluşturuluyor yani yüksek ihtimal bu kullandığın hesap VIP olur
KendineMüslüman Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 1 hour ago, A1mbotexe said: Keyfim buradan almak istiyor. Alışmışsınız Kazık Yemeye Devam
BerkayX Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 8 minutes ago, KendineMüslüman said: Alışmışsınız Kazık Yemeye Devam Dostum sananeki bundan ? geçendede beni site sahibi falan ilan ediyordun derdin ne senin nerden almak istiyorsa ordan alır VIP falan değilsin diyordun bana bak bakıyım ne yazıyor şuan
01Yusuf01 Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 29 minutes ago, KendineMüslüman said: Alışmışsınız Kazık Yemeye Devam Sen Kimsinde Karışıyorsun Herkes İstedi Yerden Alır
KendineMüslüman Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 17 minutes ago, 01Yusuf01 said: Sen Kimsinde Karışıyorsun Herkes İstedi Yerden Alır Banane ya Ne Haliniz Varsa Yalaka Takımı Sizi
01Yusuf01 Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 1 hour ago, KendineMüslüman said: Banane ya Ne Haliniz Varsa Yalaka Takımı Sizi hadi hadi kaybol amına kodum
A1mbotexe Posted August 26, 2019 Author Posted August 26, 2019 2 hours ago, KendineMüslüman said: Banane ya Ne Haliniz Varsa Yalaka Takımı Sizi Daha newsin boş yapma param var istediğim yerden istediğim zaman alırım ben bu hileyi ilk çıktığı günden beri kullanıyorum bu güne kadar da 8 10 kere almışımdır benim hiç aklıma gelmiyordu zaten sen söylemesen ethereum veya bitcoin ile almak uğraşmak istemiyorum bayilerden alıyorum anlıyormusun ?
edipcanhile Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Dostum onlar sana acc veriyor kullandıgın hesap vip olmuyo 1
Recommended Posts