Coldhelpers2 Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 kardeşim vıp satınal sıtesıne gırdım. kartsız işlem mönusunden İBAN= üzerinden yatırdım parayı fakat hala beklenıyor dıor nasıl bır sıte sözde hemen onaylanıyor alısverıs yapabılırsınız yazıyor nasıl bayı bu ılgılen artık sıkıldım mmk cıdden sıkıntıya gırdım burada...........
VipMax Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 Sabırla Bekleyiniz Lütfen Ödemenizin kontrolünden sonra siparişinizi alabilirsiniz İstenilen bilgileri eksiksiz ve doğru şekilde tekrar bildiriniz lütfen siteden
Coldhelpers2 Posted September 26, 2019 Author Posted September 26, 2019 2 kere bıldırdım iban yazdım gonderdım makbuzu var elımde yapıkredı bankasından attım kartsız ıslem ıban uzerınden gonder yazıordu yazdım ıban gonderdım !!! sabırla bekle dıyorsunuz 33 yaşında adamım ben daha önce puca emrah vardı cıldhelpers bundan 9 ay once dıyer bayı ben bukadar yoruldugumu hatırlamıyorum. kardesım adamdan her aldıgımda 15 dk teslım edıyordu burda yok foto at ıban at hesap numarasına at sureklı bı ugraş bıldırım yapıyorum ıptal edıldı dıyorsunuz parayı yatırdım dekont elımde attım fotosunuda ? https://eksiup.com/p/7x183694dnqm daha ney apayım hatta gonderırken telefondan fotoda cektım onlarıda atabılırım ?
Recommended Posts