VipMax Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 www.vipsatinal.com dan güvenle alabilirsiniz Buranın Resmi Bayisi Olarak bizden satın alabilirsiniz
BerkayX1 Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Vipsatinal guvenilirmi gercekten parayi alsalar hicbisey yapamayiz ? Discord vb iletisim hic bi sekilde yok
king25 Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 14 hours ago, BerkayX1 said: Vipsatinal guvenilirmi gercekten parayi alsalar hicbisey yapamayiz ? Discord vb iletisim hic bi sekilde yok SKYPE VAR KARDEŞİM 1 AYLIK ALDIM SÜRESİ BİTECEK BİRKAÇ GÜNE YENİDEN ALACAĞIM ❤️ @VipMax ❤️
VipMax Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 On 11/3/2019 at 10:42 AM, BerkayX1 said: Vipsatinal guvenilirmi gercekten parayi alsalar hicbisey yapamayiz ? Discord vb iletisim hic bi sekilde yok Discord Facebook İnstagram vb güvenlik nedeniyle kullanmıyoruz bütün iletişim araçlarının ne önemi varki Fake olma ihtimali yüksek Size hiçbir güvence sağlamaz olup olmaması Yıllardır satış yapıyoruz ve Binlerce lisans teslimatımız var Kimseyi de kandırma veya dolandırma gibi bir niyetimiz yok insanların parayı ne zorlukla topladığını biliyoruz. Ve sizlerin yatırırken de içinizdeki kuşkuya hak veriyoruz ister istemez insan şüphe eder gelir mi gelmez mi ama geldiğinde insan bir derin nefes alır Kimsenin umudunu hevesini kırmayı nasip etmesin inşallah bizlere Saygılarımla Güvenebilirsiniz Bize 22 hours ago, king25 said: SKYPE VAR KARDEŞİM 1 AYLIK ALDIM SÜRESİ BİTECEK BİRKAÇ GÜNE YENİDEN ALACAĞIM ❤️ @VipMax ❤️ Yorum İçin Teşşekürler 20 hours ago, özgür3434 said: Bende ödeme yaptım ama hayla onaylanmadı Ödemeniz Onaylanmış Lisansınızı Sipariş vererek teslim alabilirsiniz
özgür3434 Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Şimdi gördüm onaylanmıs sipariş verdim stokta yok galiba ne zaman gelir bilginiz varmı @VipMax
BerkayX Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 17 minutes ago, özgür3434 said: Şimdi gördüm onaylanmıs sipariş verdim stokta yok galiba ne zaman gelir bilginiz varmı @VipMax Lisansları megadan alıyorlar. Mega aktif olsun teslimat gerçekleşir
VipMax Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 18 hours ago, özgür3434 said: Şimdi gördüm onaylanmıs sipariş verdim stokta yok galiba ne zaman gelir bilginiz varmı @VipMax Teslim edilmiştir İyi Oyunlar Dileriz
load4kwp Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 @VipMax bey ininal barkod bana özelden atabilme şansınız varmı vip satin al sitesi üzerinden barkod istedim ama dönüş olmadı
özgür3434 Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 2 hours ago, VipMax said: Teslim edilmiştir İyi Oyunlar Dileriz Teşekkür ederim @VipMax dosyayı indirdim ama kullanıcı adı ve parola istiyo nerden bulcam
load4kwp Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 @VipMax ödeme bildirimi bakar mısınız dün ödeme bildirimi yaptım 24 saat geçti fakat hala kontrol ediliyor diyor
VipMax Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 On 11/4/2019 at 8:07 AM, özgür3434 said: Teşekkür ederim @VipMax dosyayı indirdim ama kullanıcı adı ve parola istiyo nerden bulcam Siteden Geçmiş Siparişlerinizde MEvcut Özgür Bey http://www.vipsatinal.com/market/siparisler.html üye girişi yapark verdiğim linkten Erişebilirsin O kullanıcı adı ve şifre ile giriş yap
özgür3434 Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 hileyi aldım bi sorun yok ama sonradan virüs uyarısı vermeye başladı virüs programını kapattım hayla giremiyorum Hileye giremiyorum @VipMax yardımcı olurmusun
özgür3434 Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Hileye giremiyorum @VipMax yardımcı olurmusun
akrep32 Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 On 11/7/2019 at 6:06 PM, VipMax said: Siteden Geçmiş Siparişlerinizde MEvcut Özgür Bey http://www.vipsatinal.com/market/siparisler.html üye girişi yapark verdiğim linkten Erişebilirsin O kullanıcı adı ve şifre ile giriş yap Vipmax Hile suanda 1 aylık kaç para 2 aylık felan bi arkadaş soruyor alcek
Recommended Posts