Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, özgür3434 said:

hileyi satın aldım indirdim kullanıcı adı ve şifre istiyo 

Dostum vipsatınaldan aldıysan geçmiş siparişlerim de ordan görüntüleye tıkla ıd ve password orda yazıyor. Onları yazarak remember me deyip giriş yapabilirsin :)

Posted
Just now, özgür3434 said:

ordakı yazıyı komple kopyaladım metin belgesine yapıştırdım ama hangisini denesem olmuyo :(

Username ile passwordu kopyalasan yeterli olucaktır :)

Posted

waiting for game launcher böle bi yazı çıkıyo beklıyo oyunu acmam gerekmı 

Aynen oyunu açın hesabınızı girin , insert tuşu ile menü açılır istediğiniz özellikleri açabilirsiniz :) 

Posted

ben tıkladım ayarladım da ayar sayfasında kalıyo oyun açık bi bölüme giremiyorum

Özellikleri seçtiyseniz , tekrar inserte basıp kapatabilirsiniz menüyü :)

Posted

@VipMax bey ben ininal kart ile almak istiyorum zula hilesi fakat vipsatinal.com üzerinden ininal barkodumu alabilir miyim diye yazdım fakat geri dönüş alamadım acaba bana burdan atabilme şansınız var mı 

Posted
4 hours ago, load4kwp said:

@VipMax bey ben ininal kart ile almak istiyorum zula hilesi fakat vipsatinal.com üzerinden ininal barkodumu alabilir miyim diye yazdım fakat geri dönüş alamadım acaba bana burdan atabilme şansınız var mı 

İninal kartın limiti dolduğundan şuan barkod üzerinden satış yapılmıyor , fakat siz live:vipmax- bu skype adresini ekleyin ininal ile alımda yardımcı olucaktır :) 

Posted
4 hours ago, özgür3434 said:

Oyun arada bi uyarı veriyo sarı tabela içinde son satırına doğru banned felan yazıyo o nedir fazla adam vurma mı diyo 😂

Şikayet ediyorlar işte , banlanıcaksın falan diye uyarıyor :D 

15 hours ago, load4kwp said:

Bugün geri dönüş yapıcaktır tahminimce.