özgür3434 Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 hileyi satın aldım indirdim kullanıcı adı ve şifre istiyo
BerkayX Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 8 minutes ago, özgür3434 said: hileyi satın aldım indirdim kullanıcı adı ve şifre istiyo Dostum vipsatınaldan aldıysan geçmiş siparişlerim de ordan görüntüleye tıkla ıd ve password orda yazıyor. Onları yazarak remember me deyip giriş yapabilirsin
özgür3434 Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 ordakı yazıyı komple kopyaladım metin belgesine yapıştırdım ama hangisini denesem olmuyo
BerkayX Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Just now, özgür3434 said: ordakı yazıyı komple kopyaladım metin belgesine yapıştırdım ama hangisini denesem olmuyo Username ile passwordu kopyalasan yeterli olucaktır
özgür3434 Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 waiting for game launcher böle bi yazı çıkıyo beklıyo oyunu acmam gerekmı
BerkayX Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Just now, özgür3434 said: waiting for game launcher böle bi yazı çıkıyo beklıyo oyunu acmam gerekmı Aynen oyunu açın hesabınızı girin , insert tuşu ile menü açılır istediğiniz özellikleri açabilirsiniz
özgür3434 Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 teşekkür ederim oldu ama ingilizce yok nasıl çözcem :D:D.:Dd:d
BerkayX Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 http://www.vipsatinal.com/53-zula-megacheats-hile-satin-al.html türkçeleri burda yazıyor girip kendi oynayış tarzınıza göre bakıp seçebilirsin
özgür3434 Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 ben tıkladım ayarladım da ayar sayfasında kalıyo oyun açık bi bölüme giremiyorum
BerkayX Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Just now, özgür3434 said: ben tıkladım ayarladım da ayar sayfasında kalıyo oyun açık bi bölüme giremiyorum Özellikleri seçtiyseniz , tekrar inserte basıp kapatabilirsiniz menüyü
load4kwp Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 @VipMax bey ben ininal kart ile almak istiyorum zula hilesi fakat vipsatinal.com üzerinden ininal barkodumu alabilir miyim diye yazdım fakat geri dönüş alamadım acaba bana burdan atabilme şansınız var mı
BerkayX Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 4 hours ago, load4kwp said: @VipMax bey ben ininal kart ile almak istiyorum zula hilesi fakat vipsatinal.com üzerinden ininal barkodumu alabilir miyim diye yazdım fakat geri dönüş alamadım acaba bana burdan atabilme şansınız var mı İninal kartın limiti dolduğundan şuan barkod üzerinden satış yapılmıyor , fakat siz live:vipmax- bu skype adresini ekleyin ininal ile alımda yardımcı olucaktır
özgür3434 Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 Oyun arada bi uyarı veriyo sarı tabela içinde son satırına doğru banned felan yazıyo o nedir fazla adam vurma mı diyo 😂 1
load4kwp Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Skype den ekleyip yazmıştım fakat ordan da dönüş alamadım yok mudur bi çaresi
BerkayX Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 4 hours ago, özgür3434 said: Oyun arada bi uyarı veriyo sarı tabela içinde son satırına doğru banned felan yazıyo o nedir fazla adam vurma mı diyo 😂 Şikayet ediyorlar işte , banlanıcaksın falan diye uyarıyor 15 hours ago, load4kwp said: @VipMax bey ben ininal kart ile almak istiyorum zula hilesi fakat vipsatinal.com üzerinden ininal barkodumu alabilir miyim diye yazdım fakat geri dönüş alamadım acaba bana burdan atabilme şansınız var mı Bugün geri dönüş yapıcaktır tahminimce.
özgür3434 Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 Mermilerden anlıyolar iyi ayarlamıssın diyolar dümdüz gidiyo fln İnşallah banlanmadan 1 ay oynarız 😂 Hesabada 1000 tl yatırdım ne varsa +6 quantum
load4kwp Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 şimdi kartsız işlemlere baktım yarın sabah inşallah alıcağım kartsız işlem ile
umit7676 Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Şuan hali hazırda hilem var ve uzatmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?
Recommended Posts