Jump to content

Recommended Posts

Posted

sa beyler programın çalıştığından bile emin değiliz denemek için 2 saat falan vere bilirmisiniz çalışırsa ben almak istiyorum şahsen ama emin değilim daha sitede yeni

• Like 1
Posted

Maalesef, deneme sürümü sunmuyoruz. Hileyi PayPal güvencesi ile alıyorsunuz, yani calismadigi taktirde itiraz acma hakkiniz var.

• Like 1
Posted

Coldhacks.com daki gibi Direkt onaylanıyormu yoksa bekliyormuyuz? Birde Yapımcıya İnfinte Ammo Ve Anti Reportu hileye ekletme şansınız varmı videoda izledim mermi hızlı bitiyor bide hile olduğu anlaşıldığı an direkt report ederler onun için bu 2 özelliği ekletebilirmisiniz?

• Like 1
Posted
2 hours ago, ColdTeam said:

Coldhacks.com daki gibi Direkt onaylanıyormu yoksa bekliyormuyuz? Birde Yapımcıya İnfinte Ammo Ve Anti Reportu hileye ekletme şansınız varmı videoda izledim mermi hızlı bitiyor bide hile olduğu anlaşıldığı an direkt report ederler onun için bu 2 özelliği ekletebilirmisiniz?

Buranın dediğiniz site ile bir ilgisi yok.

Posted
2 hours ago, ColdTeam said:

Zula icin sunada bir Infinite Ammo özelliği ekleme sansimiz yok. Ileriki zamanlarda belki ve anti report özelliğini deneyebiliriz bu sorun olmaz.

• Like 1
  • C-132 locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...