egebaba90 Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Hileye ödeme bildirimi yaptırdım fakat hile daha elime gelmedi yaklaşık ne kadar sürüyor 5 gündür 6 kişi bekliyoruz ödeme bildirimi yaptık Önceki Forum mesajımı warninglemişsiniz bunu warninglemeyin lütfen Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobloxNano Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 2 hours ago, egebaba90 said: Hileye ödeme bildirimi yaptırdım fakat hile daha elime gelmedi yaklaşık ne kadar sürüyor 5 gündür 6 kişi bekliyoruz ödeme bildirimi yaptık Önceki Forum mesajımı warninglemişsiniz bunu warninglemeyin lütfen Hangi Bayiden Aldiysaniz Ona Msj Atin Yada DC sinden Durumu Sorunuz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MertXd Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 robox bi tek sen bilmiyorsun dimi adam dogru diyor bende dahil 5.6 kişi akgezene attık parasını 1 hafta digerleri bende 3 gündür hileyi almayı bekliyorum forumda aktif mesajlara cevap vermiyor discord gelmiyor bilgi vermiyor kanıtta var elimizde gerekli işlemler yapılcak burdan mega yöneticilerinede yazıcaz bayili alsın ve bizim hilelerimizi versinler bizim paralarımız çöpe gitti. fotograflarda var elimde isteyen gelsin discord gösterim Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobloxNano Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 48 minutes ago, MertXd said: robox bi tek sen bilmiyorsun dimi adam dogru diyor bende dahil 5.6 kişi akgezene attık parasını 1 hafta digerleri bende 3 gündür hileyi almayı bekliyorum forumda aktif mesajlara cevap vermiyor discord gelmiyor bilgi vermiyor kanıtta var elimizde gerekli işlemler yapılcak burdan mega yöneticilerinede yazıcaz bayili alsın ve bizim hilelerimizi versinler bizim paralarımız çöpe gitti. fotograflarda var elimde isteyen gelsin discord gösterim Ozaman Site Admine Bildirim Yapin Resellere Parayi Yatirdik Ama Kendisi Ortalikda Yok Die. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SogukPazar Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 1 hour ago, MertXd said: robox bi tek sen bilmiyorsun dimi adam dogru diyor bende dahil 5.6 kişi akgezene attık parasını 1 hafta digerleri bende 3 gündür hileyi almayı bekliyorum forumda aktif mesajlara cevap vermiyor discord gelmiyor bilgi vermiyor kanıtta var elimizde gerekli işlemler yapılcak burdan mega yöneticilerinede yazıcaz bayili alsın ve bizim hilelerimizi versinler bizim paralarımız çöpe gitti. fotograflarda var elimde isteyen gelsin discord gösterim Teslimatlar yapılacaktır. Sadece birkaç ufak sorun ile ilgilenmekteyiz. Durumu telafi edeceğiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MertXd Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 beklemedeyiz dostum beklemedeyi<z Link to comment Share on other sites More sharing options...
egebaba90 Posted February 17, 2020 Author Share Posted February 17, 2020 1 hour ago, AKG3Z3N said: Teslimatlar yapılacaktır. Sadece birkaç ufak sorun ile ilgilenmekteyiz. Durumu telafi edeceğiz. Hadi bekliyoruz dostum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts