Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hileyi alacağımda , bitcoin üzerinden mi alayım ?

Hilede sadece Wall Kullanacağım , Hile fix yerse ban yeme durumum ne olur ?

Hilenin fix yeme ihtimali nedir ? 

Posted
4 hours ago, xxceyhun00 said:

Hileyi alacağımda , bitcoin üzerinden mi alayım ?

Hilede sadece Wall Kullanacağım , Hile fix yerse ban yeme durumum ne olur ?

Hilenin fix yeme ihtimali nedir ? 

bitcoinlede alabılırsın bayilerdende ban yeme şöle full rage oynarsan illaki ban yersin legit oynarsan efsaneye kadar kasarsın hile fixlenınce duzelir yanda sana bilgi söler 

Posted
47 minutes ago, xxceyhun00 said:

Teşekkkür ederim ❤️

rica ederim kardeşim benım bayi olarakta alacagın 2 bayi abi önerıyım sana ıkısıde guvenılır ınnıal gecerlı banka kartıda 2 sındede @KillThemAll @PlayerAim ikiside güvenilir abılerım hangısınden ıstıorsan al hıleyı

Posted

Bitcoin ile alacağım ama özel mesaj alacaksınız diye yazı görüyorum , sen bitcoin ile aldın mı aldıysan ne gibi izlenimlerin oldu , Yani ödeme işleme konulduktan sonra ne yaptın ? Açıklarsan sevinirim reis.

Posted
1 hour ago, xxceyhun00 said:

Bitcoin ile alacağım ama özel mesaj alacaksınız diye yazı görüyorum , sen bitcoin ile aldın mı aldıysan ne gibi izlenimlerin oldu , Yani ödeme işleme konulduktan sonra ne yaptın ? Açıklarsan sevinirim reis.

Ben kardeşim @KillThemAll bu abiden aldım innial ve banka kartı gecerli ben innial ödeme yaptım 

Posted
On 06.12.2020 at 10:35, Beyiniz3838 said:

rica ederim kardeşim benım bayi olarakta alacagın 2 bayi abi önerıyım sana ıkısıde guvenılır ınnıal gecerlı banka kartıda 2 sındede @Hepsini öldür @PlayerAim ikiside güvenilir abılerım hangısınden ıstıorsan al hıleyı

Seninle özel olarak konuşabileceğim dc adresin var mı burada özelden yazamıyorum , ayrıca bir kaç şey daha soracağım .  @Beyniniz 3838