Hektor Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Merhabalar. Hile Windows x64 1903 sürümünü destekliyor mu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillThemAll Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Win 10'da sorun olacağını sanmıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingstar01 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Destekliyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
burakrage3 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 On 1/15/2021 at 10:09 PM, kingstar01 said: Destekliyor Merhaba legit olarak kullaniyorsunuz sanirim oyle okumustum benim sorum legit kullanirken ban yediniz mi? main hesabim da kullanmak istiyorum da hileyi malum baya para yatirdim hesaba birsey olmasini istemiyorum Ona gore baska hesap ile acacagim hileyi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingstar01 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 1 hour ago, burakrage3 said: Merhaba legit olarak kullaniyorsunuz sanirim oyle okumustum benim sorum legit kullanirken ban yediniz mi? main hesabim da kullanmak istiyorum da hileyi malum baya para yatirdim hesaba birsey olmasini istemiyorum Ona gore baska hesap ile acacagim hileyi Selam kardeşim. şahsen sadece wh açıyorum ve şikayet almıyorum. fazla abartmıyorum. sende böyle kullanırsan sorun çıkacağını sanmıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
burakrage3 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 6 minutes ago, kingstar01 said: Selam kardeşim. şahsen sadece wh açıyorum ve şikayet almıyorum. fazla abartmıyorum. sende böyle kullanırsan sorun çıkacağını sanmıyorum. discord dan konusma sansimiz var mi acaba ? Faxx#4714 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeo Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 2 hours ago, burakrage3 said: discord dan konusma sansimiz var mi acaba ? Faxx#4714 Dostum ban yiyip yememek senin elinde ama yine de main hesaplarda kullanmanı önermem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
burakrage3 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 1 minute ago, Zeo said: Dostum ban yiyip yememek senin elinde ama yine de main hesaplarda kullanmanı önermem. report ederlerse ban yerim onu anlarim , demek istedigim legit bir sekilde sadece wall hack kullanirsam kendi kendine ban yedirir mi yani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeo Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 20 minutes ago, burakrage3 said: report ederlerse ban yerim onu anlarim , demek istedigim legit bir sekilde sadece wall hack kullanirsam kendi kendine ban yedirir mi yani Bazen olabiliyor kanka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingstar01 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 1 hour ago, burakrage3 said: report ederlerse ban yerim onu anlarim , demek istedigim legit bir sekilde sadece wall hack kullanirsam kendi kendine ban yedirir mi yani Çok düşük bir ihtimal şahsen as çarımda dvm ediyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
homunlor Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Hileyi Kullanan arkadaslar.. Winver Sürümü 1909 Olupde Spoofer Kullanan Varmi Eskiden Spoofer 2004 Sürümün de Çalişiyor Ona Göre Pcyi Formatliyacam Bilgisi Olan Yaza bilirmi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeo Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 5 hours ago, homunlor said: Hileyi Kullanan arkadaslar.. Winver Sürümü 1909 Olupde Spoofer Kullanan Varmi Eskiden Spoofer 2004 Sürümün de Çalişiyor Ona Göre Pcyi Formatliyacam Bilgisi Olan Yaza bilirmi ? Selam, Windows Sürümüm 1909 sıkıntı olmadan kullanıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
homunlor Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 3 hours ago, Zeo said: Selam, Windows Sürümüm 1909 sıkıntı olmadan kullanıyorum. ewy Tşk edeim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emirhan Ertürk Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 merhaba windows 10 20h2 sürümüm sorun olurmu cevaplarsın teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rouchen2021 Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 3 minutes ago, Emirhan Ertürk said: merhaba windows 10 20h2 sürümüm sorun olurmu cevaplarsın teşekkür ederim hayır olmaz, gönül rahatlığıyla satın alıp kullanabilirsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emirhan Ertürk Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Just now, Rouchen2021 said: hayır olmaz, gönül rahatlığıyla satın alıp kullanabilirsin. denedinmi kanka yorumun için teşekkürler bu arada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rouchen2021 Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Windows 10 20H2 sürümünü kullanıyorum bende zaten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diactric Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 3 hours ago, Emirhan Ertürk said: denedinmi kanka yorumun için teşekkürler bu arada yaw bana hala cevap vermediler dc den Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillThemAll Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 32 minutes ago, Diactric said: yaw bana hala cevap vermediler dc den iyi oyunlar Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlyas Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 ban yememek için neleri açmak gerekir ve legit ne demek onu anlasam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rouchen2021 Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 legit = yasal, anlamına gelir. yani, belli etmeden wall hack, trigger bot gibi vs. basit özellikler açarak oynarsan bu "legit oynama" anlamına gelir. eğer legit oynamak istiyorsan, aimbot = "nişan hilesi" - Otomatik olarak görünen düşmanlara kitlenir.(kafaya değil, gövdeye kilitlenmesi için "body" seçeneğini seçebilirsin.) fov = "görüş açısı" - bu stabil olarak 180 derecede gelmektedir, bunu 3 veya 4 yapabilirsin. triggerbot = "tetik" - crosshair "nişangahı" oyuncunun üzerine getirdiğin zaman otamatik olarak ateş eder. ( eğer aimbot kullanmazsanız bunu kullanabilirsiniz.) wall hack = "görüş hilesi" - oyuncuların yerlerini ve karakterlerini görmeni sağlar. bu 4 özelliği açıp belirttiğim ayarlarda oynarsanız ban yemezsiniz. iyi günler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emirhan Ertürk Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 51 minutes ago, Rouchen2021 said: legit = yasal, anlamına gelir. yani, belli etmeden wall hack, trigger bot gibi vs. basit özellikler açarak oynarsan bu "legit oynama" anlamına gelir. eğer legit oynamak istiyorsan, aimbot = "nişan hilesi" - Otomatik olarak görünen düşmanlara kitlenir.(kafaya değil, gövdeye kilitlenmesi için "body" seçeneğini seçebilirsin.) fov = "görüş açısı" - bu stabil olarak 180 derecede gelmektedir, bunu 3 veya 4 yapabilirsin. triggerbot = "tetik" - crosshair "nişangahı" oyuncunun üzerine getirdiğin zaman otamatik olarak ateş eder. ( eğer aimbot kullanmazsanız bunu kullanabilirsiniz.) wall hack = "görüş hilesi" - oyuncuların yerlerini ve karakterlerini görmeni sağlar. bu 4 özelliği açıp belirttiğim ayarlarda oynarsanız ban yemezsiniz. iyi günler 20H2 de sorun oluyor diyor bazıları sende problem oldumu parayı yatırmaya gidiceğim bugün Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts