furkangozell Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 @C-132 [email protected] tarafından hesabım çalındı yardım lütfen kullanıcı adım furkangozel di @C-132 böyle bişey nasıl olabilir ya adam önce gmailimi değiştiriyor sonra şifremi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-132 Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 Bunu size sormaliyiz, hesabinizin guvenligini neden sagliyamiyorsunuz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkangozell Posted April 7, 2018 Author Share Posted April 7, 2018 bu bence benim açığım değil adamın gmailini de verdim size lütfen yardım edermisiniz ss de atabilirim mailimden @C-132ilgilenmicekmisiniz ? abi çıldırıyorum ya bugün birisi daha şifremi giriyorum yanlış diyor falan diyordu acaba açık falan mı var Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-132 Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 Neyde açik var hocam? Admine ulasmaniz lazim benim sifrenizi sifirlama yetkim yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts