unflappable Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 dscorddan hile satın aldım keyimin verilmesini bekliyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayerAim Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Discord üzerinden resmi bayi olarak birtek ben satıyorum. benden de satın almadığınza göre muhtemelen dolandırıldınız geçmiş olsun 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unflappable Posted April 30, 2023 Author Share Posted April 30, 2023 evet öyle oldu sizin kullanıcınız tarafından dolandırıldım. kendi satıyormuş gibi paylaşımlar yapıyor bilginiz olsun. discord adresinizi nereden bulabilirim cevap verirseniz sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayerAim Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 3 hours ago, unflappable said: evet öyle oldu sizin kullanıcınız tarafından dolandırıldım. kendi satıyormuş gibi paylaşımlar yapıyor bilginiz olsun. discord adresinizi nereden bulabilirim cevap verirseniz sevinirim. kimin kullanıcısı bilmem ama bu konu hakkında forumda konu bile açtım. en mantıklı olan bayinin websitesinden doğrudan satın almak PlayerAim#6934 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts