Jump to content

eth ile alimda ucret kesiyor mu

mertmert06

Recommended Posts

10 minutes ago, mertmert06 said:

Litecoinle alcaz o zaman. Bildiğin bir 18 yaş altı kripto cüzdanı var mı ?

Yasal düzenlemeler gereği 13 - 17 yaş aralığındako kullanıcıların ebeveyn izni ile kayıt olmaları gerekmektedir.

1 hour ago, ForLegends said:

Yasal düzenlemeler gereği 13 - 17 yaş aralığındako kullanıcıların ebeveyn izni ile kayıt olmaları gerekmektedir.

hangi uygulamaya veli izni ile kayit olabiliyorum? Karindesenin dc sunucusundaki for senmisin

24 minutes ago, mertluv said:

hangi uygulamaya veli izni ile kayit olabiliyorum? Karindesenin dc sunucusundaki for senmisin

o üçkağıtcı hala  devam ediyormu milleti dolandırmaya :)
bir zamanlar benden alıp satıyordu sonra herkes bana gelmeye başladı kodumu vermedi beni engelledi diye. sonra kaybomuştu piyasadan.. :) 

10 minutes ago, PlayerAim said:

bir zamanlar benden alıp satıyordu sonra herkes bana gelmeye başladı kodumu vermedi beni engelledi diye. sonra kaybomuştu piyasadan.. :) 

ĞSŞFĞSŞFŞSĞCŞSĞFĞĞEF youtube videolari sariyor oradan biliyorum satis yapmiyor galiba 

21 minutes ago, PlayerAim said:

Dostum zaten ben ondan aldım direk bana teslim etmişti önceden eski hesabım'dan gayette güvenli birisiydi. Şimdi kendim aldım oynuyorum. Yani neye göre dolandırıcı dedin pek anlamadım neyse konuya çok dahil olmak gerek yok oyun güncellemesi bekliyorum.

Milleti dolandırmak mı? Bol keseden sallamak ne kadar kolay insanlar için yav :) Hiçbir insanın parasına muhtaç değilim Allah'a çok şükür. Şu forumda üye olan insanların yarısı emin ol benim videolarımdan gelip kayıt olmuştur bu siteye. Mega ile zamanında direkt kendisiyle iletişime geçip özel link bağlantısı almış, o linkle insanları siteye yönlendiren insanım. Sağda solda ismini ''KARINDEŞEN'' yapıp milletin parasına çökmeye çalışanları ben zannetmeyin. Çıksın birisi param KARINDEŞEN'de kaldı desin de birlikte bakalım. Şuan forumda aktif VIP üyeler bile emin ol benim sayemde Mega almıştır. 

Posted (edited)

kanıtın var mı kanka adama sallıyon sen 

8 dakika önce Jabbar şunları söyledi:

Allah Allah

LAN jabbar  NABER ibne

Edited by JUAN

Polemik mi? Polemik falan yok. Ortaya bir ''dolandırıcı'' lafı atılmış, sağlamasını yap. Fotoğraflar duruyorsa at birlikte bakalım bütün forum olarak. Herkes bakımdan dolayı burada zaten. Eğer duruyorsa sana o yazan insanlar, discord isimlerini de bırak buraya da aynı kişiyle bende bir dm açıp bakayım. Hani malum engellemişim, kodlarını vermemişim falan. :) 5 senedir bu hilenin tanıtımını yapıyorum. 2019 yılında şu oyunun serverlarının dolup taştığı, kalabalıktan sunuculara bile girilmediği dönemde de tanıtım yapıyordum. Şu forumda bir çok bayi ile çalıştım, Sabo dahil. Vaktinde Mega'dan hileyi tanıtmam şartıyla 1 aylık free VIP üyeliği bile aldım. Oyunun en hype dönemi işte. Attığım video 1 saate 2k, 1-2 hafta içinde 40k'yı görüyordu. Bana özel forumun link bağlantısı da o yüzden yapıldı. Mega videolardan kaç kişinin tıklayıp, tıklamadığını görmek istedi.  O yüzden bir senaryo uyduruyorsan herkes burada dediğim gibi at hep birlikte görelim. 

1 hour ago, KARINDEŞEN1905 said:

Polemik mi? Polemik falan yok. Ortaya bir ''dolandırıcı'' lafı atılmış, sağlamasını yap. Fotoğraflar duruyorsa at birlikte bakalım bütün forum olarak. Herkes bakımdan dolayı burada zaten. Eğer duruyorsa sana o yazan insanlar, discord isimlerini de bırak buraya da aynı kişiyle bende bir dm açıp bakayım. Hani malum engellemişim, kodlarını vermemişim falan. :) 5 senedir bu hilenin tanıtımını yapıyorum. 2019 yılında şu oyunun serverlarının dolup taştığı, kalabalıktan sunuculara bile girilmediği dönemde de tanıtım yapıyordum. Şu forumda bir çok bayi ile çalıştım, Sabo dahil. Vaktinde Mega'dan hileyi tanıtmam şartıyla 1 aylık free VIP üyeliği bile aldım. Oyunun en hype dönemi işte. Attığım video 1 saate 2k, 1-2 hafta içinde 40k'yı görüyordu. Bana özel forumun link bağlantısı da o yüzden yapıldı. Mega videolardan kaç kişinin tıklayıp, tıklamadığını görmek istedi.  O yüzden bir senaryo uyduruyorsan herkes burada dediğim gibi at hep birlikte görelim. 

reis seni zaten bilen biliyor adini karalayamaz bana gore bu arada yeni video ne zaman

1 hour ago, KARINDEŞEN1905 said:

Tamam arkadaş tamam kısa kes aydın havası.. karindesen dolandirdi beni diye çok ağlayan oldu gelip. Uzun konuşuyorsun boş konuşuyorsun. Gereksiz adamların gereksiz muhabbetlerinin arşivini tutacak değilim.  Zamanında ismini videolarını gönderip dolandırdığı söyleyen vardı. Şimdi link almışsın uslanmışsın veya fake mis beni ilgilendirmez.  Bu bahsettilerimde 1 2 kişi değildi bu arada hadi çarşın pazar olsun. 

1 minute ago, PlayerAim said:

Tamam arkadaş tamam kısa kes aydın havası.. karindesen dolandirdi beni diye çok ağlayan oldu gelip. Uzun konuşuyorsun boş konuşuyorsun. Gereksiz adamların gereksiz muhabbetlerinin arşivini tutacak değilim.  Zamanında ismini videolarını gönderip dolandırdığı söyleyen vardı. Şimdi link almışsın uslanmışsın veya fake mis beni ilgilendirmez.  Bu bahsettilerimde 1 2 kişi değildi bu arada hadi çarşın pazar olsun. 

Gereksiz adamların muhabbetlerinin arşivini tutacak değilsen, ufaklıkların gazına gelip beni dolandırıcı diye de tanıtmayacaksın o halde insanlara. Bu ülkede iftira atmak kadar basit olan bir şey mi var? Ortaya bir laf atıyorsan doldurmasını yapabil ki insanlarda bu adam boş konuşuyor, kolpa sıkıyor demesin. Madem zamanında bunu sana dediler, ( 1-2 KİŞİ DEĞİL ) ne diye gelip Mega'ya söylemedin? Bu insan senin hileni kullanarak milleti dolandırıyor falan? Ben böyle video çekerek milleti dolandırmaya çalışan insanları Mega'ya bildirerek çok kez lisanslarını iptal ettirdim. İstesen ''söylediğin şeyler doğru olsa'' çok rahatlıkla yapardın bunu. :) Hadi hayırlı geceler. 

Posted (edited)

Eski dc ye erişimim olsa da 2$ için döktüğün dillerin ss ini şuraya koyabilsem ama malesef yok. bu yüzden konuşuyorsun zaten.
neyin ne olduğunu zaten bende sende biliyoruz. boşuna millete burda farklı fıkralar anlatmaya çalışıyorsun. anlat bakalım sorun  yok benim için. 😅😅

Edited by PlayerAim

5 minutes ago, PlayerAim said:

Eski dc ye erişimim olsa da 2$ için döktüğün dillerin ss ini şuraya koyabilsem ama malesef yok. bu yüzden konuşuyorsun zaten.
neyin ne olduğunu zaten bende sende biliyoruz. boşuna millete burda farklı fıkralar anlatmaya çalışıyorsun. anlat bakalım sorun  yok benim için. 😅😅

Eski dc'ye erişim falan mı? 2 dolar mı? 😀Hacım sen kimle konuştun, kim seni ben KARINDEŞEN'im diyerek enayi yerine koydu yav. Seninle discord üstünden sohbetim yok benim. Nerdeyse 2 senedir bende discord istekleri dahi kapalı. Bir dediğin, bir dediğini tutsun bari de anlattığın masal az gerçekçi olsun. KARINDEŞEN'e bak sen beeee. O kadar insanı dolandır, gel bir de burda 2 dolar üstüne düş. Bende ne vizyonsuzmuşum kanka yav. Fıkra falan demişken harbi beğendim bak bunu. Nasreddin Hoca'nın eşşeği vardı Karakaçan diye ondan daha iyi yardımcısı olursun. Bunu harbi merak ettim bende yav biliyor musun? Birdaha ki sefere artık erişimin olur herhalde. 🙏

harbiden vizyonsuzmuşsun. hatta baya da yüzsüzmüşsün. 2$ a için yalakalık dizboyuydu peçete yetmiyordu şimdi eşşek dersin tabi.  Benim de canım sıkıldı zaten durduk yere ortada hiçbişey yokken şu gebeş e sarayım dedim dimi. 😅😅

anlat istediğin kadar farketmez artık benim için.  unfollow

Kanka ne güzel laflıyorduk yav. Yüzsüzlük falan demişken, harbiden ne yüzsüzmüşsün be kanka. O kadar insanı dolandırmışım, gelip sana yazmışlar ve sen gelip Mega'ya söyleyemedin mi? Doğrusu SÖYLEYEMEZDİN. :) Olmamış bir şeyi sırf ''laf olsun, torba dolsun'' diyerek attın ortaya. Neyse sıkıntı yok. Beni bilen, daha doğrusu şu oyunu oynayan herkes biliyor. Bu uydurduğun masalla sadece kendini inandırırsın. Bir dahaki sefere sağlamasını yap öyle daha zevkli olur. Yeni bölümü merakla bekliyorum.