Jump to content

Bir dolandırıcı daha piyasada dikkat edin.

PlayerAim

Recommended Posts

Bu gün KusursuzHacker isimli kullanıcı çalıntı kartlarla benim sisteminde odemeler yapmaya calisti. Yeni geçtiğimiz bir sistemde ödeme kontrolündeki eksiklikden dolayı başarısız ödemeleri başarılı gibi göstermeyi başarmış. Bu özellikle yapılmaya çalışılan bir durum. Sonradan öğrendim ki bu kullanıcı bu siteden hesap oluşturup satmaya çalışıyormuş. E bizden de bedavaya kod aldığını düşünüp o kodları başkasına belki de başkalarına  satmaya çalışıyormuş. Bu kullanıcıya dikkat edin böyle adamlara itimat etmeyin son zamanlarda dolandırıldığını söyleyip gelen kullanıcı sayısı artmaya başladı sizde onlardan biri olmayın 😁😁

Çok afedersin senin boklu sitene kalmadım hocam seninle de işim olmaz sitenle de kendim zaten megayla bağlantılı şekilde satışlarımı gerçekleştiriyor komisyonumu alıyorum. Üstüne senin gibi müşterilerimi yarı yolda bırakıp gidin forumdan bakın demek yerine yardımcı olmaya çalışıyorum. Normal şartlarda cevap bile vermeyecektim de beni tanıyan bilen insanlar görüp bana gelmesin diye buraya cevap olarak bırakıyorum. Daha da ne yazarsan yaz geri dönüş sağlamayacağım. O gün sana ufak bir soru sormak için geldiğimde cevap bile vermeden egoist bir şekilde attığın banı unutmadım ;)

Posted (edited)

anlat anlat hecanlı. mega ile konuşurken de heyacanlı oluyor zaten dimi şimdi özelde. 
yok başkası almış buna vermiş kodu falan ben değildim arkadaşım he he.
elbet görürler mesajı ...

özel mesajları gerekirse burada paylaşırım ;)

Edited by PlayerAim