emre_234 Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 4 minutes ago, BeratBerk61 said: Yemin Ederimki Aldım satın alınca vip oluyorsun almaışsın satın almamışsınn
BeratBerk61 Posted April 11, 2018 Author Posted April 11, 2018 Aldım Kuran Çarpsınki Görüceksiniz 50 Tlmi Alıp Naptınızı Göreceksiniz ya 50 tlmi vereceksiniz yada vipimi ? !
ferit341 Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Arkadaşlar hile mavi ekran veriyor bu hatayı nasıl çözücem ?
cemrezorlukol Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Merhabalar oyunlevel den zula hilesi satın aldım 2 gün sürdü ödeme onaylandı sonra hileyi satın aldım 2 gün sonrada o onaylandı id ve şifrem teslim edildi fakat zula hile linki verilemdi yardımcı olurmusunuz
C-132 Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 5 minutes ago, cemrezorlukol said: Merhabalar oyunlevel den zula hilesi satın aldım 2 gün sürdü ödeme onaylandı sonra hileyi satın aldım 2 gün sonrada o onaylandı id ve şifrem teslim edildi fakat zula hile linki verilemdi yardımcı olurmusunuz Zula linki burasi iste hocam verilen ID ve sifre ile siteye giris yapin.
OyunLevel22 Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 hocam giriş yaptım hileyi nasıl indiricem yardımcı olsan sana zahmet (cemrezorlukol)
alpha Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 vip alanı nerede bende oyun levelden satın aldım zula hilesi fakat 106 hatası veriyor.yardımcı olurmusunuz.?
C-132 Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 1 hour ago, alpha said: vip alanı nerede bende oyun levelden satın aldım zula hilesi fakat 106 hatası veriyor.yardımcı olurmusunuz.? Size verilen vip hesap ile giris yapmaniz gerekiyor buraya.
alpha Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 bu siteden almadım ki oyunlevelden aldım ayrıca siz engellemissiniz beni sinirlenip burdan birsey alınmaz yazmıstım hiç uyarmadınız bunu yazman yasak demediniz engellediniz ismim alphafoces arkadasım eger kırdıysam sizi özür dilerim. bundan sonra daha dikkatli olacagım. Özür dilerim bütün yetkili arkadaslardan ve siteye üye olan kardeşlerimden.
C-132 Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 1 hour ago, alpha said: bu siteden almadım ki oyunlevelden aldım ayrıca siz engellemissiniz beni sinirlenip burdan birsey alınmaz yazmıstım hiç uyarmadınız bunu yazman yasak demediniz engellediniz ismim alphafoces arkadasım eger kırdıysam sizi özür dilerim. bundan sonra daha dikkatli olacagım. Özür dilerim bütün yetkili arkadaslardan ve siteye üye olan kardeşlerimden. Oradan lisans aldiysaniz onlar size VIP hesap vermistir Kullanici Adi + Sifre o bilgilerle bu siteye giris yapmaniz gerekiyor.
alpha Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 Kullanıcı adım alphaforces iste kardesim banladigin icin giris yapamiyorum bu siteye o id ve sifre ile senden ricam ban i kaldirirsaniz girip oradan derdimi anlatabilirim ya da siz bu sekilde de isimi halledebilirsiniz diye dusunuyorum sanirim üst düzey yetkilisiniz burada yardimci olursaniz sevinirim 🤗
cellman Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 5 hours ago, alpha said: vip alanı nerede bende oyun levelden satın aldım zula hilesi fakat 106 hatası veriyor.yardımcı olurmusunuz.? BENDE İSE ERROR CODE 104 HATASI VERİYOR NASIL DÜZELTİLİR VERİLEN İD ŞİFREYLE GİRİYORUM ZATEN
C-132 Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 34 minutes ago, alpha said: Kullanıcı adım alphaforces iste kardesim banladigin icin giris yapamiyorum bu siteye o id ve sifre ile senden ricam ban i kaldirirsaniz girip oradan derdimi anlatabilirim ya da siz bu sekilde de isimi halledebilirsiniz diye dusunuyorum sanirim üst düzey yetkilisiniz burada yardimci olursaniz sevinirim 🤗 https://megacheats.io/profile/1301-alphaforces/ Bu hesabinizin simdiki hesabinizdan farki yok ikiside VIP hesap degil OyunLevel ayrica size "OyunLevel" ile baslayan bir lisans ismi vermistir lütfen konuyu uzatmadan oyunlevel.com/market sayfasina giriniz gecmis siparislerinize bakin ve orada epin kismina yazilmis olan ID ve Sifre ile megacheats.io ya giris yapin. Eski hesabinizin bani kalkmayacaktir bunuda belirteyim. 10 minutes ago, cellman said: BENDE İSE ERROR CODE 104 HATASI VERİYOR NASIL DÜZELTİLİR VERİLEN İD ŞİFREYLE GİRİYORUM ZATEN https://megacheats.io/subscription/ Sizde buraya girip HWID nizi sifirlayin.
Recommended Posts