enneskya Posted July 26 Posted July 26 (edited) Merhaba türk lirası ile zula hileyi alabileceğim bayi varmı Edited July 26 by enneskya
Munchiessa Posted July 26 Posted July 26 Kral bulursan bana da haber ver. Buradan alıyor sanırım herkes, ama coin işleri vs uğraştırıcı görünüyor. Bir de ban riski nedir bilmiyorum tam olarak burada
ForLegends Posted July 26 Posted July 26 Şuan da bulunan tek bayi PlayerAim'den ₺ cinsinden satın alım yapmak mümkün, hem kredi kartı hem de kripto para yöntemi ile satın alım gerçekleştirebilirsiniz.
Munchiessa Posted July 26 Posted July 26 1 hour ago, ForLegends said: Şuan da bulunan tek bayi PlayerAim'den ₺ cinsinden satın alım yapmak mümkün, hem kredi kartı hem de kripto para yöntemi ile satın alım gerçekleştirebilirsiniz. 25 dolar olan MCZ mi? Birde buradan yapsam eğer kripto üzerinden anlık direkt hileyi kullanabiliyor muyum
ForLegends Posted July 26 Posted July 26 46 minutes ago, Munchiessa said: 25 dolar olan MCZ mi? Evet, MCZ. 47 minutes ago, Munchiessa said: buradan yapsam eğer kripto üzerinden anlık direkt hileyi kullanabiliyor muyum Her iki şekilde de (Bayi üzerinden veya bu site üzerinden) doğru ödeme yaptığınız takdirde 2 - 7 dakika içerisinde aboneliğiniz otomatik etkinleştirilir.
enneskya Posted July 26 Author Posted July 26 2 hours ago, ForLegends said: Şuan da bulunan tek bayi PlayerAim'den ₺ cinsinden satın alım yapmak mümkün, hem kredi kartı hem de kripto para yöntemi ile satın alım gerçekleştirebilirsiniz. PlayerAim'in sitesinede Zula Yok Mega Yazanmi
ForLegends Posted July 26 Posted July 26 Ürün linki: https://www.playeraim.net/product/mcz-1-month/92
enneskya Posted July 26 Author Posted July 26 22 minutes ago, ForLegends said: Ürün linki: https://www.playeraim.net/product/mcz-1-month/92 Satın aldım ne zaman gelir acaba ve nereye gelir
enneskya Posted July 26 Author Posted July 26 3 minutes ago, PlayerAim said: 5-10 dakika içinde teslim edilir. stok yeniliyorum. Reis larkbluee discordan ekleme şansın varmi birşey sorucam 1
enneskya Posted October 18 Author Posted October 18 On 7/26/2024 at 3:13 PM, PlayerAim said: 5-10 dakika içinde teslim edilir. stok yeniliyorum. reis safe ayar verirmisin
Recommended Posts