Semih Tekin Posted October 7, 2024 Posted October 7, 2024 öncelikle ödeme yöntemi coin üzerine fakat bunu nereden veya hangi program ile ödüyoruz forumda buna benzer bir anlatımla karşılaşmadım biraz bilgilendirirmisiniz.
ForLegends Posted October 7, 2024 Posted October 7, 2024 Hangi ödeme yöntemi ile ödeme yapmayı düşünüyorsunuz?
Semih Tekin Posted October 7, 2024 Author Posted October 7, 2024 Yani ben bu güne denk hiç coin ile alışveriş yapmadım genelde kart ile ödeme veya IBAN ile ödeme yöntemlerini kullandım
ForLegends Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Kart ile ödeme yapmak için resmi bayiler aracılığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Daha fazla bilgi için:
PlayerAim Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 15 hours ago, Semih Tekin said: Yani ben bu güne denk hiç coin ile alışveriş yapmadım genelde kart ile ödeme veya IBAN ile ödeme yöntemlerini kullandım websitemiz üzerinden ödeme yapabilirsiniz. otomatik teslim edilir. Şuan tek resmi bayi benim. IBAN vb üzerinden ödeme kabul ettiğini söyleyen kişilere itibar etmeyin %99 dolandırılırsınız.
Semih Tekin Posted October 8, 2024 Author Posted October 8, 2024 6 hours ago, PlayerAim said: websitemiz üzerinden ödeme yapabilirsiniz. otomatik teslim edilir. Şuan tek resmi bayi benim. IBAN vb üzerinden ödeme kabul ettiğini söyleyen kişilere itibar etmeyin %99 dolandırılırsınız. yani sadece bu site üzeirnden alışveriş yapmalıyız değilmi
PlayerAim Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 megacheats.io ve playeraim.net üzerinden ödeme yapmalısınız.
Semih Tekin Posted October 17, 2024 Author Posted October 17, 2024 On 10/8/2024 at 11:59 PM, PlayerAim said: megacheats.io ve playeraim.net üzerinden ödeme yapmalısınız. ya kardeşim illa bitcoinmi olacak yokmu şu işin kolay bir yöntemi ne kadar saçma sapan iş yapıyosunuz türkiye gibi bir ülkede coin ne yaşım 30 olmuş elime dolar parasını almamışım bana coin diyorsunuz iste benden adam gibi türk parasına at hesabını şuan hemen göndereyim ver hileyi bir sürü angare şey var orda yok siteye kaydol yok cüzdan yap zaten anlamadığım bilmediğim yabancı dilden şeyler var topu kerameti sikindirik bişey onu bile zorlaştırıyonuz iste kardşim parasını gönderelim ver hileyi bida çokmu zor oyunda herkezde hila kullanıyo anasını sattımını çıldırcam valla katil olur insan yapın şuna bi kolaylık ya ne biçim iş yapıyonuz böyle
PlayerAim Posted October 17, 2024 Posted October 17, 2024 1 hour ago, Semih Tekin said: ya kardeşim illa bitcoinmi olacak yokmu şu işin kolay bir yöntemi ne kadar saçma sapan iş yapıyosunuz türkiye gibi bir ülkede coin ne yaşım 30 olmuş elime dolar parasını almamışım bana coin diyorsunuz iste benden adam gibi türk parasına at hesabını şuan hemen göndereyim ver hileyi bir sürü angare şey var orda yok siteye kaydol yok cüzdan yap zaten anlamadığım bilmediğim yabancı dilden şeyler var topu kerameti sikindirik bişey onu bile zorlaştırıyonuz iste kardşim parasını gönderelim ver hileyi bida çokmu zor oyunda herkezde hila kullanıyo anasını sattımını çıldırcam valla katil olur insan yapın şuna bi kolaylık ya ne biçim iş yapıyonuz böyle playeraim.com websitemiz üzerinden kartınzıla ödeme yapabilirsiniz. kartınızdan TL olarak çekecektir. biz siz bu tarz şeylerle uğraşmayın diye varız.
Semih Tekin Posted November 14, 2024 Author Posted November 14, 2024 siteye girdim fakat zulayla ilgili birşey bulamadım siteden bulduğum epota adresinize sorunumla ilgili size email attım bana oradan ulaşa bilirseniz sevinirim
ForLegends Posted November 14, 2024 Posted November 14, 2024 5 hours ago, Semih Tekin said: siteye girdim fakat zulayla ilgili birşey bulamadım siteden bulduğum epota adresinize sorunumla ilgili size email attım bana oradan ulaşa bilirseniz sevinirim İlgili ürün: https://www.playeraim.net/product/mcz-1-month/92
abb2231 Posted November 15, 2024 Posted November 15, 2024 Hi i buy but no send me code i stay 45 min but no work Hi i buy but no send me code i stay 45 min but no work some admin is online for help me?
ForLegends Posted November 16, 2024 Posted November 16, 2024 12 hours ago, abb2231 said: Hi i buy but no send me code i stay 45 min but no work some admin is online for help me? Where did you buy it?
abb2231 Posted November 16, 2024 Posted November 16, 2024 in this site but i when luncher select in mega closed and zula lunch
PlayerAim Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 you are a already VIP. just download launcher and use
Semih Tekin Posted November 17, 2024 Author Posted November 17, 2024 On 11/15/2024 at 2:24 AM, ForLegends said: İlgili ürün: https://www.playeraim.net/product/mcz-1-month/92 windocs 11 değilde üzeri işletim sitemlerinde çalışmıyormu
PlayerAim Posted November 18, 2024 Posted November 18, 2024 windows 11 in üzerinde işletim sistemi mi var? 1
Recommended Posts