mustafa026 Posted March 31 Posted March 31 Selamlar satın almadan önce birkaç sorum olacak ilk olarak aynı key ile birden fazla pc ile kullanabiliyor muyuz sürekli şehir dışına çıkıp geliyorum laptopla ve masa üstü ile farklı zamanlarda kullanabilir miyim ikinci olarak haftalık key olarak alabiliyor muyuz çünkü satın aldığımda 1.5 hafta düreyle boşa gitmesini istemiyorum son olarak sitede fiyat dolar üzerinden gözüküyor iban üzerinden alım işini nasıl halledebiliriz şimdiden teşekkürler
PlayerAim Posted April 1 Posted April 1 Aylık 3 HWID reset hakkınız var yani 3 kez PC değiştirebilirsiniz. en sonra 3 üncü pc kalır ve aboneliğiniz süresince birdaha pc değiştiremezsiniz. 1 Lisanan genelde 1 PC de kullanmak içindir. Bu websitesi üzerinden satın almak için BTC, ETH veya LTC gibi kripto para birimlerine sahip olmalısınız. Bayi olarak benden satın almak isterseniz Kredi/banka kartı gibi kartlarınızla alabilirsiniz. Bizim websitemizde de Fiyat olarak Dolar gözükmekte ancak kartınızdan ürünün dolar fiyatının karşılığı olan TL çekilir. Tek resmi bayi benim benim dışımda iban dan ben alayım sana gibi söylemlerle size gelenlerin %101 i dolandırıcıdır unutmayın
sahinpro31 Posted April 1 Posted April 1 hesabim player aimden yasaklanmis bana discord playeraim bana discord isminizi atabilir misin ve hesabimi acar misiniz odeme yapcam ama yapamiyorum
Recommended Posts