fatih.4578 Posted May 15 Posted May 15 player aimden mega satın aldıktan sonra çok bekletiyor hazırlanıyor yazıyor 1 saat bekletiyor
PlayerAim Posted May 15 Posted May 15 beklettiğimiz için özür dileriz. siparişiniz iptal edildi. paranız iade edildi.
fyis30 Posted May 15 Posted May 15 2 hours ago, PlayerAim said: beklettiğimiz için özür dileriz. siparişiniz iptal edildi. paranız iade edildi. merhaba bende sizden satın alacağım siparişler iptal mi ?
PlayerAim Posted May 16 Posted May 16 (edited) paranız iade edildi. biz cok bekletiyoruz sizi o yüzden başka bir yerden satın alabilirsiniz. Edited May 16 by PlayerAim
fatih.4578 Posted May 16 Author Posted May 16 abi sadece bilgilendirme amaçlı yazmıştım bekletm yi parayı nereye iade ettiniz hesabıma ve oyun sitesine gelmedi
PlayerAim Posted May 16 Posted May 16 bankanıza bağlı olarak 7-15 gün içinde ödeme yaptığınız akrta aktarılmış olur. bizden cıktı. 12 siparişinin 9 tanesi otomatik teslim edilmiş 2 tanesi 20 dakika içinde bir tanesi sadece 3 saat gecikmiş ama sen gelmiş buraya playeraim cok bekletiyor yazıyorsun. herneyse iyi günler.
fatih.4578 Posted May 16 Author Posted May 16 abi öyle demek istemedim ama neyse sadece sormak istemiştim neden bekletiyor yanlış anlaşılıyor neyse abi özür dilerim bidahaki sefere beklerim yazmam biryere
PlayerAim Posted May 16 Posted May 16 23 hours ago, fatih.4578 said: player aimden mega satın aldıktan sonra çok bekletiyor hazırlanıyor yazıyor 1 saat bekletiyor Bu mesaj neden bekletilir diye bir soru içermiyor ki
fatih.4578 Posted May 16 Author Posted May 16 abi yanlış ve seri yazdığım için birşey oldu zannettim beklettiği için 1
Ryux Posted May 27 Posted May 27 Olm ilk defa bir bayinin müşteri ile dalaşmaya girdiğini gördüm kanka alabilirsin tabiki adam megacheats in bayisi dolandırılman söz konusu değil ama bayilerinde kendi günlük hayatları var böyle gecikmeler normal oynama 2 saat Zula yani
PlayerAim Posted May 28 Posted May 28 bu bir dalaşma değil aslında. sadece insanların hep sorunsuz işleyen bir bir düzende yaşadıkları ilk aksaklığı sanki herzaman yaşıyormuş gibi lanse etmelerine karşılık bir cevap. Meganın benden önce onlarca bayisi oldu. ancak hepsinde mutlaka müşteriler dolandırıldım diye burada konular açtı. Meganın En uzun süreli bayisiyiz ve en sorunsuz hizmetini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.
Recommended Posts