Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, PlayerAim said:

beklettiğimiz için özür dileriz. siparişiniz iptal edildi. paranız iade edildi.

merhaba bende sizden satın alacağım siparişler iptal mi ? 

Posted (edited)

image.png.7c83c3daf19494d4f7db4ca46a7bc781.png
paranız iade edildi.
biz cok bekletiyoruz sizi o yüzden başka bir yerden satın alabilirsiniz.

Edited by PlayerAim
Posted

bankanıza bağlı olarak 7-15 gün içinde ödeme yaptığınız akrta aktarılmış olur. bizden cıktı.
12 siparişinin 9 tanesi otomatik teslim edilmiş 2 tanesi 20 dakika içinde bir tanesi sadece 3 saat gecikmiş ama sen gelmiş buraya playeraim cok bekletiyor yazıyorsun. 
herneyse iyi günler.

Posted

abi öyle demek istemedim ama neyse sadece sormak istemiştim neden bekletiyor yanlış anlaşılıyor neyse abi özür dilerim bidahaki sefere beklerim yazmam biryere 

Posted
23 hours ago, fatih.4578 said:

player aimden mega satın aldıktan sonra çok bekletiyor hazırlanıyor yazıyor 1 saat bekletiyor

Bu mesaj neden bekletilir diye bir soru içermiyor ki :)

• 2 weeks later...
Posted

Olm ilk defa bir bayinin müşteri ile dalaşmaya girdiğini gördüm kanka alabilirsin tabiki adam megacheats in bayisi dolandırılman söz konusu değil ama bayilerinde kendi günlük hayatları var böyle gecikmeler normal oynama 2 saat Zula yani

Posted

bu bir dalaşma değil aslında. sadece insanların hep sorunsuz işleyen bir bir düzende yaşadıkları ilk aksaklığı sanki herzaman yaşıyormuş gibi lanse etmelerine karşılık bir cevap. Meganın benden önce onlarca bayisi oldu. ancak hepsinde mutlaka müşteriler dolandırıldım diye burada konular açtı. Meganın En uzun süreli bayisiyiz ve en sorunsuz hizmetini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.