Halim Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 ZULA HİLESİ SATIN ALMAK İSTİYORUM AMA HİÇ KİMSE BANA YARDIM ETMİYOR . BİRİSİ İLGİLENEBİLİRMİ LÜTFEN ?
#ExFeitan Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 2 hours ago, Halim said: ZULA HİLESİ SATIN ALMAK İSTİYORUM AMA HİÇ KİMSE BANA YARDIM ETMİYOR . BİRİSİ İLGİLENEBİLİRMİ LÜTFEN ? Yardımcı olayım ben
Halim Posted June 8, 2018 Author Posted June 8, 2018 nerden nasıl satın alacam . ne kadar süre de elimde olur hile . ban riski ne kadar ?
C-132 Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Nerden yardim istedinde yardim etmedik hocam? https://megacheats.io/purchase/?prid=1 satin alma linki burasi, ban riski yüksek parayi ödedikten sonra hile direk elinde.
Halim Posted June 8, 2018 Author Posted June 8, 2018 buradan cold vipere mesaj yazdım 5 gündür cevap yok . ayrıca paypal kullanmıyorum . kredi kartı veya banka havale yoluyla ödeme yokmu . havale varsa daha iyi olur
#ExFeitan Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 9 minutes ago, Halim said: buradan cold vipere mesaj yazdım 5 gündür cevap yok . ayrıca paypal kullanmıyorum . kredi kartı veya banka havale yoluyla ödeme yokmu . havale varsa daha iyi olur PayPal üzerinden direk kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz PayPal kartınız yoksa. https://megacheats.io/purchase/?prid=1 Bu linkten satın alabilirsiniz. Linke girdikten sonra PayPal logosuna tıklayıp kredi kartı bilgilerinizi girip satın alabilirsiniz.
C-132 Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 12 minutes ago, Halim said: buradan cold vipere mesaj yazdım 5 gündür cevap yok . ayrıca paypal kullanmıyorum . kredi kartı veya banka havale yoluyla ödeme yokmu . havale varsa daha iyi olur ColdViper bayi o kendi sitesinde satiyor sen buraya direk sorsan direk cevap alirsin. Kredi Kartiylada üstte anlatildigi gibi alabilirsiniz.
Halim Posted June 8, 2018 Author Posted June 8, 2018 yahu orda da türkiye yok . ülke şehir felan ne girecem ?
#ExFeitan Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 8 minutes ago, Halim said: yahu orda da türkiye yok . ülke şehir felan ne girecem ? Fake adres ve numaralar veren bir sürü uygulama bulunmakta. Numara uygulamasından sahte bir numara alın Amerika için. O kısma o numarayı girersiniz zaten bildirimler uygulamaya gelecektir. Adres bilgisi için ise internetten Amerika rastgele adreslerinden ZIP koduyla beraber alıp yapabilirsiniz. E-posta kısmına kendi e-posta adresinizi girebilirsiniz.
Halim Posted June 8, 2018 Author Posted June 8, 2018 paypal hesabımın şifresini unuttum . hesabıma giremiyorum . yeni üyelik oluşturamiyorum .
#ExFeitan Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 5 minutes ago, Halim said: paypal hesabımın şifresini unuttum . hesabıma giremiyorum . yeni üyelik oluşturamiyorum . Üyelik oluşturmanıza gerek yok. Linkini attığım yerden üyelik olmadan işlem yapabilirsiniz.
#ExFeitan Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 5 minutes ago, Halim said: tamam para hesabımdan çekildi . şimdi ne olacak VIP üye olacaksınız. Hile için için beklemelisiniz. Bir yönetici geri dönüş yapacaktır.
Halim Posted June 8, 2018 Author Posted June 8, 2018 türk bir yönetici geri dönüş yapacak değilmi ? ayrıca ne zaman dönüş yapacak . beklemelimiyim ?
#ExFeitan Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 7 minutes ago, Halim said: türk bir yönetici geri dönüş yapacak değilmi ? ayrıca ne zaman dönüş yapacak . beklemelimiyim ? Gün içerisinde geri dönüş yapılacaktır. Bu arada evet size Türk yönetici yardımcı olur.
Recommended Posts