Jump to content

Recommended Posts

Posted

ZULA HİLESİ SATIN ALMAK İSTİYORUM AMA HİÇ KİMSE BANA YARDIM ETMİYOR . BİRİSİ İLGİLENEBİLİRMİ LÜTFEN ?

Posted
2 hours ago, Halim said:

ZULA HİLESİ SATIN ALMAK İSTİYORUM AMA HİÇ KİMSE BANA YARDIM ETMİYOR . BİRİSİ İLGİLENEBİLİRMİ LÜTFEN ?

Yardımcı olayım ben

Posted

buradan cold vipere mesaj yazdım 5 gündür cevap yok . ayrıca paypal kullanmıyorum . kredi kartı veya banka havale yoluyla ödeme yokmu . havale varsa daha iyi olur

Posted
9 minutes ago, Halim said:

buradan cold vipere mesaj yazdım 5 gündür cevap yok . ayrıca paypal kullanmıyorum . kredi kartı veya banka havale yoluyla ödeme yokmu . havale varsa daha iyi olur

PayPal üzerinden direk kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz PayPal kartınız yoksa. https://megacheats.io/purchase/?prid=1 Bu linkten satın alabilirsiniz. Linke girdikten sonra PayPal logosuna tıklayıp kredi kartı bilgilerinizi girip satın alabilirsiniz.

Posted
12 minutes ago, Halim said:

ColdViper bayi o kendi sitesinde satiyor sen buraya direk sorsan direk cevap alirsin. 

Kredi Kartiylada üstte anlatildigi gibi alabilirsiniz.

Posted
8 minutes ago, Halim said:

yahu orda da türkiye yok . ülke şehir felan ne girecem ?

Fake adres ve numaralar veren bir sürü uygulama bulunmakta. Numara uygulamasından sahte bir numara alın Amerika için. O kısma o numarayı girersiniz zaten bildirimler uygulamaya gelecektir. Adres bilgisi için ise internetten Amerika rastgele adreslerinden ZIP koduyla beraber alıp yapabilirsiniz. E-posta kısmına kendi e-posta adresinizi girebilirsiniz.

Posted
5 minutes ago, Halim said:

paypal hesabımın şifresini unuttum . hesabıma giremiyorum . yeni üyelik oluşturamiyorum . 

Üyelik oluşturmanıza gerek yok. Linkini attığım yerden üyelik olmadan işlem yapabilirsiniz.

Posted
5 minutes ago, Halim said:

tamam para hesabımdan çekildi . şimdi ne olacak

VIP üye olacaksınız. Hile için için beklemelisiniz. Bir yönetici geri dönüş yapacaktır.

Posted
7 minutes ago, Halim said:

türk bir yönetici geri dönüş yapacak değilmi ?

ayrıca ne zaman dönüş yapacak . beklemelimiyim ?

Gün içerisinde geri dönüş yapılacaktır. Bu arada evet size Türk yönetici yardımcı olur.