ZulaHack Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 HWİD BAN SORUNUV VARMIŞ ALCAM HİLEYİ AMA BAN SORUNU VAR
C-132 Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Hileyi kullandiginiz an size özel bir HWID yapiyor hile ve bu HWID sizin gercek HWID'nizi sakliyor. Ama daha önce hilesiz oynadiginiz bir hesaba girerseniz yada o hesaba arada hilesiz girerseniz HWID ban yeme sansiniz cok yüksektir, o yüzden bu hileyi kullanacaksaniz yeni car acip o cara hep hileyle girmeniz gerekiyor. 1
Baran Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 Beyler hileyi nerden aliyoruz fiyat bilgisi falan ve suan ki guncellemede calisiyormu
W1ntor Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 20 minutes ago, Baran said: Beyler hileyi nerden aliyoruz fiyat bilgisi falan ve suan ki guncellemede calisiyormu Hile eskisinden daha çok çok iyi ban sıkıntısı tr serverinde var oda buyuk sıkıntı değil bence sürekli hesap açman gerekiyor eu serverinde ise belli etmiyip oynarsan ban yemen cok zor olur. ben 1 aya yakın belli etmeden eu da oynıyorum ban yemedim daha 23 minutes ago, Baran said: Beyler hileyi nerden aliyoruz fiyat bilgisi falan ve suan ki guncellemede calisiyormu Hileyi oyunlevel den satın alabilirsin veya başka bayilerde var ama aklıma gelmedi
emre_234 Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 36 minutes ago, W1ntor said: Hile eskisinden daha çok çok iyi ban sıkıntısı tr serverinde var oda buyuk sıkıntı değil bence sürekli hesap açman gerekiyor eu serverinde ise belli etmiyip oynarsan ban yemen cok zor olur. ben 1 aya yakın belli etmeden eu da oynıyorum ban yemedim daha Hileyi oyunlevel den satın alabilirsin veya başka bayilerde var ama aklıma gelmedi aynen bende belli etmeden oynuyorum hiçbirşey olmuyor :D 1
Recommended Posts