mustafa Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 Hile satın aldım hala teslimat yapılmadı ve üstelik siteye erişim sağlanmıyor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wintora Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 Oyunlevel bu konuda berbat bana kalırsa geç teslimat yapıyorlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OyunLeveL Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 Geç Veya Erken Farketmez Sonuçta Verdiğimiz hizmet 6 Yıldır Ortada Güvenle Teslim Alıyorlar Müşterilerimiz. Başka Sitelerden satın alıpda Teslim alamayan Bİnlerce Kişi Tanıyoruz Hep Dert Yakınan Bize Biz Kimsenin Hakkını yemedik Zorlada Kimseye Satmadık. Sitede Yazıyor Zaten Zula Hilesi Manuel Onay veriliyor Ve manuel Teslim ediliyor Diye. Herkesin Sadece Bu Noktaya Dikkat etmesi gerekir. Güvenli Teslim aldık mı aldık 6 Yıldır Bu adamlar Bize Hilemizi Teslim ettimi etti. Elimizden Geldiği Kadarı ile yetişmeye Çalışıyoruz Reel de De Bir hayatımız işlerimiz var Bu nedenle Bizden Daha İyi Yapabilen olsaydı Şuanda lider konumunda olmazdık. Herkese İyi Oyunlar Dileriz Tüm Ödemeler Onaylanmış Ve Lisanslar teslim edilmiştir. Bekleyen Sayısı 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berkayhacker Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Bu hile satışları konusunda laf atılcak en son site oyunleveldir 2 kere zula hilesi aldım ve gününde teslim edildi her iki hilede siz sadece sabreder ve adam akıllı ödeme bildirimi yaparsanız o gün içerisinde elinize ulaşır hileniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts