Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Kerem Mirzali said:

TR;

Bitcoin, Ethereum, Litecoin gibi kripto para alabileceğim güvenilir siteler hangileridir?

ENG;

Bitcoin, Ethereum, Litecoin gibi şifreli para kazanabileceğim güvenilir siteler nelerdir?

@MegaCheats

Hem Türk Sitesi Hemde Kullanimi Kolay Bitlo.com var Ordan Alişveriş Yapa bilirsiniz.

https://www.bitlo.com/ref/np9pz0 Link Üzerinden Siteye Ulaşa bilirsiniz.

Posted
Just now, varoleksi said:

evet bitcoinsini ordan transfer edebilirsib btc lth eth hepsini oradan yapabiliyorsun

Hmm tamam bakarım bi ara

25 minutes ago, varoleksi said:

evet bitcoinsini ordan transfer edebilirsib btc lth eth hepsini oradan yapabiliyorsun

peki etherum var mı sitede 

Posted
13 hours ago, Kerem Mirzali said:

Thanks @MegaCheats

Beyler siz oradan mı yaptınız peki? Sizden ricam özet şeklinde anlatabilir misiniz @emre_234 @DoomFurous

Ben Videosunu Çekicem de Musait Deyilim + Video Anlatmam için Tel Numarasi ile TC gerekli Onun için Anlatim Yapamiyorum. Alicak Kişilere Sifirdan Anlatmam gerekli.

Posted (edited)
2 minutes ago, Kerem Mirzali said:

Hocam seni bayadır görüyorum buralarda son bir soru daha sormak istiyorum. Bayiden alsak sıkıntı çıkar mı peki? @emre_234

:D satın almadığım zamanlar pek girmiyorum siteye xd. vipmax alırsan sıkıntı çıkıcağını sanmıyorum  onaylanması biraz uzun sürüyor diye biliyorum 

megaya da sorabilirsin bende tam bilmiyorum vipmax güvenilirmi 

Edited by emre_234
Posted (edited)
21 minutes ago, Kerem Mirzali said:

Tekrardan teşekkürler hocam sağolun yinede :) @emre_234

VipMax tamamen güvenilirdir :) kafanızda hiçbir şüphe kalmasın tek türk resmi bayisi şuan , MegaCheats adminiylede iletişime geçmiştim çok önceden official reseller demişti güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz yani 

Edited by BerkayK