BerdanVarol33 Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 beyler yeni bayi Wonder reis den aldım anında teslim etti kral ❤️ @Wonder aldığım bilgiye göre kendi sitesini kodluyomuş ve bütüm ödeme sistemleri olcakmış şimdiden bana sattığı için teşekkür ediyorum.
MrKeyjiL Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Realitcheats in yeni yüzü sanırım yeniden insanları dolandırmaya gelmiş olabilir.
BerkayX Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Just now, MrKeyjiL said: Realitcheats in yeni yüzü sanırım yeniden insanları dolandırmaya gelmiş olabilir. RealityCheatsten birisi zaten buda aklı sıra milleti ona yönlendircek
MrKeyjiL Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Just now, BerkayX said: RealityCheatsten birisi zaten buda aklı sıra milleti ona yönlendircek Tabiki zaten tüm ödeme seçenekleri vipsatinal.com da var zaten ne gerek var bunlara anlamış değilim
turgutars Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 (edited) İsim değiştirmiş olsalar bile insanların güveni kolay sağlanmaz. satın alabilenler megacheats io dan alsınlar alamayanlar için alternatif vipsatinal.com dur başka yerler hep can yakmıştır... insanları dolandırmıştır En güvenlisi Federal di onun gibisi zor gelir Edited September 22, 2019 by turgutars
BerkayX Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 3 minutes ago, MrKeyjiL said: Tabiki zaten tüm ödeme seçenekleri vipsatinal.com da var zaten ne gerek var bunlara anlamış değilim Aynen öyle , bunlar böyle işte ya Realityden emir gelmiştir foruma dediklerimizi yaz diye bu arkadaşta dinlemiş onları
BerdanVarol33 Posted September 22, 2019 Author Posted September 22, 2019 ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım kimseyle kıyas yapmadım ki neden böle tepkiler veriyosunuz ve BerkayX yeni hesap açıp kendi kendine konuşman ayrı bi komik. admin güvendiği kişilere bayilik verir. aldım ve pişman değilim. bence konuyu uzatmayalım amacım kıyas değildi
BerkayX Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Just now, BerdanVarol33 said: ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım kimseyle kıyas yapmadım ki neden böle tepkiler veriyosunuz ve BerkayX yeni hesap açıp kendi kendine konuşman ayrı bi komik. admin güvendiği kişilere bayilik verir. aldım ve pişman değilim. bence konuyu uzatmayalım amacım kıyas değildi Yeni hesapmı ? arkadaşı tanımıyorum ahahahah , hileyi discord üzerinden aldığın o kadar bariz ki ve realitynin arkadaşı olduğunun kıyamam size ya ee bu sefer kaç kişiyi dolandırıcaksınız hedefiniz kaç ? Ağustos`un ikisinde açmış hesabı baya yeniymiş yaa
KusursuzHacker Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 enjoy tekrar iş başında bakalım bu sefer rekor kaç kişi olacak :) @MegaCheats Pls Come DM.
BerkayX Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 32 minutes ago, xr4zz3rs said: Berkay artık okuluna gitmeyi düşünüyor musun? Devamsızlıktan kalacaksın yoksa ahahah Okula gitmiyorum
Recommended Posts