mehmetyy Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 41 minutes ago, ForLegends said: Site üzerinden satın alabilirsiniz: www.playeraim.net Söz konusu ürün linki: https://www.playeraim.net/product/mcz-1-month/92 aldıktan sonra nasıl indircez hileyi
ForLegends Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 7 minutes ago, mehmetyy said: aldıktan sonra nasıl indircez hileyi PlayerAim'in sitesinde bulunan My Orders bölümünden mevcut siparişinizi görüntüleyerek aktivasyon kodunuzu öğrenebilirsiniz. Daha sonra kopyalamış olduğunuz aktivasyon kodunuzu buradan aktifleştirebilirsiniz. Not: Aktivasyon kodunu görüntülerken/kopyalarken sitenin orijinal dilde olduğuna emin olun.
mehmetyy Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 26 minutes ago, ForLegends said: PlayerAim'in sitesinde bulunan My Orders bölümünden mevcut siparişinizi görüntüleyerek aktivasyon kodunuzu öğrenebilirsiniz. Daha sonra kopyalamış olduğunuz aktivasyon kodunuzu buradan aktifleştirebilirsiniz. Not: Aktivasyon kodunu görüntülerken/kopyalarken sitenin orijinal dilde olduğuna emin olun. para yatırdıktan sonra siteden attı
ForLegends Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 3 minutes ago, mehmetyy said: para yatırdıktan sonra siteden attı Hay aksi! Dolandırıldınız mı yoksa? Her neyse, bunu buraya belirtmenize gerek yoktu. Eğer para sizin hesabınızdan çekildiği halde bakiyeniz eklenmediyse PlayerAim ile görüşün. Gerekli kontrolleri yapacaktır.
mehmetyy Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 1 hour ago, ForLegends said: Site üzerinden satın alabilirsiniz: www.playeraim.net Söz konusu ürün linki: https://www.playeraim.net/product/mcz-1-month/92 evet şimdi yatmış param bu linktenmi satın alıcagım
ForLegends Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 1 minute ago, mehmetyy said: evet şimdi yatmış param bu linktenmi satın alıcagım Evet.
mehmetyy Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 5 minutes ago, ForLegends said: Evet. kullanıcı adı ve şifreme nerden bakabilirim
ForLegends Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 31 minutes ago, mehmetyy said: kullanıcı adı ve şifreme nerden bakabilirim Kullanıcı adınız sizin görünen adınızdır (mehmetyy). Şifrenizde MegaCheats.io'ya kayıt olurken belirlediğiniz şifredir.
PlayerAim Posted May 26, 2024 Author Posted May 26, 2024 On 5/4/2024 at 5:39 PM, ForLegends said: Hay aksi! Dolandırıldınız mı yoksa? Her neyse, bunu buraya belirtmenize gerek yoktu. Eğer para sizin hesabınızdan çekildiği halde bakiyeniz eklenmediyse PlayerAim ile görüşün. Gerekli kontrolleri yapacaktır. playeraim üzerinde böyle birşey olmayacağını biliyor olmalısınız. On 5/4/2024 at 5:34 PM, mehmetyy said: para yatırdıktan sonra siteden attı bu normal bir durumdur. ödeme şirketi bazen sessions u sonlandırıyor. tek yapmanız gereken tekrar siteye giriş yapmaktır.
ForLegends Posted May 26, 2024 Posted May 26, 2024 8 hours ago, PlayerAim said: playeraim üzerinde böyle birşey olmayacağını biliyor olmalısınız. Mesajın tamamını okursanız böyle birşey olmayacağını benim de söylediğimi görebilirsiniz.
PlayerAim Posted May 26, 2024 Author Posted May 26, 2024 1 hour ago, ensar30 said: reis whatsap varmı yada dc ıstek atım malesef. satın alma işlemini websitemizden yapabilirsiniz. satın aldıktan sonra zaten premium discord a erişim sağlayabilirsiniz. Discord isteklerini kabul edemiyorum bir süre malesef.
ForLegends Posted May 27, 2024 Posted May 27, 2024 17 hours ago, PlayerAim said: Sence onun espiri olduğunu anlarlar mi 😁
PlayerAim Posted August 2, 2024 Author Posted August 2, 2024 Web sitemize yeni referans sistemini ekledik. Artık arkadaşlarınıza referans kodunuzu veya referans linkinizi verebilirsiniz. Referans sisteminin kullanıcılara ne gibi avantajları olarak? Sizin referans kodunuz veya referans linkiniz ile kayıt olan kullanıcılar her ürün satın aldıklarında, siz referans bonusu kazanacaksınız. Bu bonuslar 30 Referans bonusuna ulaştığında bunu websitesi bakiyesine çevirebilecek ve dilediğiniz ürünü satın alabileceksiniz. Referasn kodlarında bir limit veya süre sınırı yoktur. Dilerseniz yüzlerce kişiye referans olabilir ve onların satın alımlarından bonus kazanabilirsiniz. Unutmayın, 1 Referans puanı 1$ (Dolar) a eşittir. Referans bonusu kazanmanın tek bir şartı var; Son 6 ay içinde websitesi üzerinde en az 1 başarılı ödeme işleminizin olması gerekli. Bunun için alt limit yok. Bunu yapmamızın sebebi de bizim sadık kullanıcılarımız için yaptığımız bu sistemi suistimal etmek isteyen kullanıcıların önüne geçmektir. Referans kodunuza ve linkinize kullanıcı panelinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca sizin referansınızla kayıt olmuş ve hesabını mail ile onaylamış kullanıcıların listesini de görebilirsiniz.
sukruk Posted August 27, 2024 Posted August 27, 2024 merhaba ben satın aldım fakat key verilmedi acaba nerden verilecek ?
PlayerAim Posted August 27, 2024 Author Posted August 27, 2024 Birazdan teslim edilmiş olur. Beklediğiniz için teşekkür ederim
muhittin06 Posted August 27, 2024 Posted August 27, 2024 2 hours ago, PlayerAim said: Birazdan teslim edilmiş olur. Beklediğiniz için teşekkür ederim merhaba alım yapacağım ödeme kısmında neden 10 yazıyor orası ne kadar para yükleneceği kısım mı?
phunk Posted September 1, 2024 Posted September 1, 2024 Merhaba btc ile bu siteye ödeme yaptım fakat görünmüyor şuan.20 dakika bekledim session bitti ama hala sitede göremiyorum
PlayerAim Posted September 2, 2024 Author Posted September 2, 2024 Yanlış yere yazıyorsunuz hocam. Burası bayi konusu. Bahsettiğiniz konuyu megaya mesaj atın.
ForLegends Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 On 9/1/2024 at 6:51 PM, phunk said: Merhaba btc ile bu siteye ödeme yaptım fakat görünmüyor şuan.20 dakika bekledim session bitti ama hala sitede göremiyorum Ödemenizi yaptığınız halde aboneliğiniz hala etkinleştirilmediyse kontrol edilmesi için lütfen Txid'inizi DM yoluyla Admin'e (@MegaCheats) gönderin. Unutmayın, sistemin belirlediği tutardan daha az/daha fazla tutar göndermek tutarın doğrudan eşleşmemesine ve aboneliğin etkinleştirilmemesine neden olur. Txid'inizi bulmakta sorun yaşıyorsanız bu yönergeleri takip edebilirsiniz: https://www.binance.com/en/support/faq/how-to-find-my-transaction-id-txid-2c325e53daf04442adbaf8f6ba052f71
Recommended Posts