PlayerAim Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 (edited) Merhaba Arkadaşlar. Uzun süredir Pubg-Apex-R6 COD Wolfteam için hile satışı yapmaktayım. Müşterilerimin %95 i yurt dışından. Şimdi de Zula İçin MegaCheat satışına başlamış bulunmaktayım. Bahsi geçen diğer oyunlar için auto lisans teslimatı mevcut. Artık Zula içinde otomatik teslimat AKTİFTİR. Websitemiz üzerinden Sipariş verdiğinizde size otomatik olarak bir key verilecektir ve bu keyi hesabınızdaki gerekli alana girerek anında kullanmaya başlayabileceksiniz. Bu konuda iddialıyız. Şuan Türkiyedeki iki resmi satıcıdan biriyim. Resmi olamayan satıcılarda mevcut. forumda bunları görebiliyoruz. Ancak Yöneticiler resmi olmayan hiçbir şahsın satışını onaylamıyor. ve hiçbir sorumluluk da kabul etmiyor. MegaCheat almak istediğinizde PM ile veya benim satış sitem üzerinden bana ulaşmalısınız. Müşterilerin daha hızlı destek alabilmesi veya daha hızlı bilgi sahibi olabilmesi için Discord, Canlı Destek, WhatsApp Desteği,Forum Sistemi, gibi kullanıcı odaklı çözümlerimiz mevcut. Ödeme konusunda da, Kredi/Banka/İninal Kart ile Online Ödeme. İninal Transfer, gibi birçok ödeme seçeneğimiz mevcut. Siz değerli üyelerimiz bize ne kadar destek olursa bizde hizmetlerimizde ve fiyatlarımızda sizler için o kadar kolaylık sağlayacağız. Vakit ayırıp bu yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Oyunun Tadınız Çıkarın Discord ID: PlayerAim#6934 Güncelleme Web sitemize yeni referans sistemini ekledik. Artık arkadaşlarınıza referans kodunuzu veya referans linkinizi verebilirsiniz. Referans sisteminin kullanıcılara ne gibi avantajları olarak? Sizin referans kodunuz veya referans linkiniz ile kayıt olan kullanıcılar her ürün satın aldıklarında, siz referans bonusu kazanacaksınız. Bu bonuslar 30 Referans bonusuna ulaştığında bunu websitesi bakiyesine çevirebilecek ve dilediğiniz ürünü satın alabileceksiniz. Referasn kodlarında bir limit veya süre sınırı yoktur. Dilerseniz yüzlerce kişiye referans olabilir ve onların satın alımlarından bonus kazanabilirsiniz. Unutmayın, 1 Referans puanı 1$ (Dolar) a eşittir. Referans bonusu kazanmanın tek bir şartı var; Son 6 ay içinde websitesi üzerinde en az 1 başarılı ödeme işleminizin olması gerekli. Bunun için alt limit yok. Bunu yapmamızın sebebi de bizim sadık kullanıcılarımız için yaptığımız bu sistemi suistimal etmek isteyen kullanıcıların önüne geçmektir. Referans kodunuza ve linkinize kullanıcı panelinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca sizin referansınızla kayıt olmuş ve hesabını mail ile onaylamış kullanıcıların listesini de görebilirsiniz. Edited August 2 by PlayerAim 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppx38 Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Hileyi bu arkadaştan almıştım gerçekten cok hızlı teslim etti ve bana herşeyi anlattı. Bayiliğiniz hayırlı olsun bol satışlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayerAim Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 Just now, ppx38 said: Hileyi bu arkadaştan almıştım gerçekten cok hızlı teslim etti ve bana herşeyi anlattı. Bayiliğiniz hayırlı olsun bol satışlar. Teşekkür ederim kardeşim. bu bizim işimiz. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bc2450s Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Aha abim benim beyiliği almış bak sözüme geldin mi sonunda. hayırlı olsun abi bol satışlar. sonuna kadar tavsye ederim arkadaşlar geçketen cok hızlı ve herşeyle ilgileniyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayerAim Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 1 minute ago, bc2450s said: Aha abim benim beyiliği almış bak sözüme geldin mi sonunda. hayırlı olsun abi bol satışlar. sonuna kadar tavsye ederim arkadaşlar geçketen cok hızlı ve herşeyle ilgileniyor. Zaten başıma ne geldiyse sizin yüzünüzden geldi Teşekkür ederim kardeşim Oyunun Tadını cıkar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanky2019e Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 @PlayerAim ininal kart ile alabilir miyiz hileyi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayerAim Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 @yanky2019e Elbette. websitemizde İninal kart ile ödeme yapabilirsiniz. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
devo2 Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Başkan hayırlı olsun hızlı güvenilir satıcı kesinlikle tavsiye. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppx56 Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 konu açtığınızı duydum gördüm bende destek olayım dedim gerçekten onnumara adam ödeme yaotım1 dk içinde teslim etmişti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniz33 Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 herkonuda cok yardım sever hızlı teslimat teşekkürler Hayırlı olsun abi Link to comment Share on other sites More sharing options...
özgür3434 Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 merhaba hile varmı Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebzeli41 Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 9 hours ago, PlayerAim said: Zaten başıma ne geldiyse sizin yüzünüzden geldi Teşekkür ederim kardeşim Oyunun Tadını cıkar Mega 25 Dolar ? 140 TL Hileye 5 Dolar Ekleyip 173 TL ye Satmak Güzel Başarı Kardeşim Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayerAim Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 3 hours ago, gebzeli41 said: Mega 25 Dolar ? 140 TL Hileye 5 Dolar Ekleyip 173 TL ye Satmak Güzel Başarı Kardeşim Bayilerin size bu işi ücretsiz yaptığını düşündüren nedir acaba? yani Coder da ücretsiz mi versin size bu ürünü? 4 hours ago, özgür3434 said: merhaba hile varmı elbette. Websitemiz üzerinden hızlıca satın alabilirsiniz. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prophet0001 Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 3 hours ago, gebzeli41 said: Mega 25 Dolar ? 140 TL Hileye 5 Dolar Ekleyip 173 TL ye Satmak Güzel Başarı Kardeşim ya siz kaç yaşındasınız ya adam websitesi açmış nerdeyse 7/24 destek sunuyor dün geceden beri adama yazıyorum ne sorduysam anında cevapladı babasının hayrına mı yapıyor bu işi yoksa senin gülcemalin için mi. arkadaşım işine gelmiyorsa satın almazsın adamdan 15 yaşındaki ergenler aldığı komüsyona takmiş kafayı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayerAim Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 (edited) 1 hour ago, Prophet0001 said: ya siz kaç yaşındasınız ya adam websitesi açmış nerdeyse 7/24 destek sunuyor dün geceden beri adama yazıyorum ne sorduysam anında cevapladı babasının hayrına mı yapıyor bu işi yoksa senin gülcemalin için mi. arkadaşım işine gelmiyorsa satın almazsın adamdan 15 yaşındaki ergenler aldığı komüsyona takmiş kafayı. Sakin pusat büyüdüklerinde anlarlar Bu bişeymi vergi levhası soran çocuklar var. Açıklık getireyim arkadaşlar bu konuya. Türkiyede yaşamıyorum oyüzden benim TAX ID'im sizin bir işinize yaramaz Edited April 18, 2020 by PlayerAim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppx25 Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Satın aldıktan 2dk sonra teslim edildi teşekkürler tavsiye edilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppx43 Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Satın aldım 5 dakika içinde teslim ettiler çok teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayerAim Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 30 minutes ago, ppx25 said: Satın aldıktan 2dk sonra teslim edildi teşekkürler tavsiye edilir. Just now, ppx43 said: Satın aldım 5 dakika içinde teslim ettiler çok teşekkür ederim Rica ederim iyi eğlenceler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillThemAll Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Seni buralarda görmek güzel , hoş geldin Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayerAim Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 1 hour ago, KillThemAll said: Seni buralarda görmek güzel , hoş geldin Eyv knkm hoşbulduk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayerAim Posted April 19, 2020 Author Share Posted April 19, 2020 (edited) Sana cevap vermeye bile değmez. Edited April 19, 2020 by PlayerAim Link to comment Share on other sites More sharing options...
exper35 Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 web site linki atarmısınıız ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppx27 Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 2 hours ago, exper35 said: web site linki atarmısınıız ? Hızlı teslimat teşekkürler. www.playeraim.com dan alabilirsin 5 dakkada teslim etti bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayerAim Posted April 19, 2020 Author Share Posted April 19, 2020 (edited) On 19.4.2020 at 19:43, ppx27 said: Hızlı teslimat teşekkürler. 5 dakkada teslim etti bana iyi eğlenceler Edited April 22, 2020 by PlayerAim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppx27 Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 güvenilir son derece hızlı kesinlikle tavsite ederim arkadaşlar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts