Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, mehmetyy said:

aldıktan sonra nasıl indircez hileyi

PlayerAim'in sitesinde bulunan My Orders bölümünden mevcut siparişinizi görüntüleyerek aktivasyon kodunuzu öğrenebilirsiniz. Daha sonra kopyalamış olduğunuz aktivasyon kodunuzu buradan aktifleştirebilirsiniz.

Not: Aktivasyon kodunu görüntülerken/kopyalarken sitenin orijinal dilde olduğuna emin olun.

Posted
26 minutes ago, ForLegends said:

PlayerAim'in sitesinde bulunan My Orders bölümünden mevcut siparişinizi görüntüleyerek aktivasyon kodunuzu öğrenebilirsiniz. Daha sonra kopyalamış olduğunuz aktivasyon kodunuzu buradan aktifleştirebilirsiniz.

Not: Aktivasyon kodunu görüntülerken/kopyalarken sitenin orijinal dilde olduğuna emin olun.

para yatırdıktan sonra siteden attı

Posted
3 minutes ago, mehmetyy said:

Hay aksi! Dolandırıldınız mı yoksa? :/

Her neyse, bunu buraya belirtmenize gerek yoktu. Eğer para sizin hesabınızdan çekildiği halde bakiyeniz eklenmediyse PlayerAim ile görüşün. Gerekli kontrolleri yapacaktır.

Posted
31 minutes ago, mehmetyy said:

kullanıcı adı ve şifreme nerden bakabilirim

Kullanıcı adınız sizin görünen adınızdır (mehmetyy). Şifrenizde MegaCheats.io'ya kayıt olurken belirlediğiniz şifredir.

• MegaCheats featured this topic
  • 3 weeks later...
Posted
On 5/4/2024 at 5:39 PM, ForLegends said:

Hay aksi! Dolandırıldınız mı yoksa? :/

Her neyse, bunu buraya belirtmenize gerek yoktu. Eğer para sizin hesabınızdan çekildiği halde bakiyeniz eklenmediyse PlayerAim ile görüşün. Gerekli kontrolleri yapacaktır.

playeraim üzerinde böyle birşey olmayacağını biliyor olmalısınız.

On 5/4/2024 at 5:34 PM, mehmetyy said:

bu normal bir durumdur. ödeme şirketi bazen sessions u sonlandırıyor. tek yapmanız gereken tekrar siteye giriş yapmaktır.

Posted
8 hours ago, PlayerAim said:

playeraim üzerinde böyle birşey olmayacağını biliyor olmalısınız.

Mesajın tamamını okursanız böyle birşey olmayacağını benim de söylediğimi görebilirsiniz.

Posted
1 hour ago, ensar30 said:

reis whatsap varmı yada dc ıstek atım 

malesef. satın alma işlemini websitemizden yapabilirsiniz. 
satın aldıktan sonra zaten premium discord a erişim sağlayabilirsiniz.
Discord isteklerini kabul edemiyorum bir süre malesef.

Posted

Web sitemize yeni referans sistemini ekledik. Artık arkadaşlarınıza referans kodunuzu veya referans linkinizi verebilirsiniz. Referans sisteminin kullanıcılara ne gibi avantajları olarak? Sizin referans kodunuz veya referans linkiniz ile kayıt olan kullanıcılar her ürün satın aldıklarında, siz referans bonusu kazanacaksınız. Bu bonuslar 30 Referans bonusuna ulaştığında bunu websitesi bakiyesine çevirebilecek ve dilediğiniz ürünü satın alabileceksiniz. Referasn kodlarında bir limit veya süre sınırı yoktur. Dilerseniz yüzlerce kişiye referans olabilir ve onların satın alımlarından bonus kazanabilirsiniz. Unutmayın, 1 Referans puanı 1$ (Dolar) a eşittir. Referans bonusu kazanmanın tek bir şartı var; Son 6 ay içinde websitesi üzerinde en az 1 başarılı ödeme işleminizin olması gerekli. Bunun için alt limit yok. Bunu yapmamızın sebebi de bizim sadık kullanıcılarımız için yaptığımız bu sistemi suistimal etmek isteyen kullanıcıların önüne geçmektir. Referans kodunuza ve linkinize kullanıcı panelinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca sizin referansınızla kayıt olmuş ve hesabını mail ile onaylamış kullanıcıların listesini de görebilirsiniz.

• 3 weeks later...
Posted
2 hours ago, PlayerAim said:

Birazdan teslim edilmiş olur. Beklediğiniz için teşekkür ederim

merhaba alım yapacağım ödeme kısmında neden 10 yazıyor orası ne kadar para yükleneceği kısım mı?

Posted

Merhaba btc ile bu siteye ödeme yaptım fakat görünmüyor şuan.20 dakika bekledim session bitti ama hala sitede göremiyorum

Posted
On 9/1/2024 at 6:51 PM, phunk said:

Merhaba btc ile bu siteye ödeme yaptım fakat görünmüyor şuan.20 dakika bekledim session bitti ama hala sitede göremiyorum

Ödemenizi yaptığınız halde aboneliğiniz hala etkinleştirilmediyse kontrol edilmesi için lütfen Txid'inizi DM yoluyla Admin'e (@MegaCheats) gönderin.

Unutmayın, sistemin belirlediği tutardan daha az/daha fazla tutar göndermek tutarın doğrudan eşleşmemesine ve aboneliğin etkinleştirilmemesine neden olur.

Txid'inizi bulmakta sorun yaşıyorsanız bu yönergeleri takip edebilirsiniz:

https://www.binance.com/en/support/faq/how-to-find-my-transaction-id-txid-2c325e53daf04442adbaf8f6ba052f71