PlayerAim Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 35 minutes ago, Beyiniz3838 said: Çocuk dediğin seni yatırır altına alır her gördüğüne çocuk deme boş yapma zırlama sende kazık kadar adamsın ama aklın gelişmemiş Bi tane otomatik teslimatın var die hava atma 219 lira yapma iyi demi haydi şimdi uza hadi koçum cocuk dememek lazım cocuk bile olamamışsın veletsin daha
Beyiniz3838 Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 7 minutes ago, PlayerAim said: cocuk dememek lazım cocuk bile olamamışsın veletsin daha Aynen aynen sende kazık kadarsın ama beynin 11 12 yaşında onu Yazmayla hemen senden satın almadım beni bilen bilir senelerdir sabodan alırım ona güvenirim sen otomatik teslimat diye yükseltmeye devam et fiyatları bak herkes kimden alıyor Bi bakalım senden nie almıyor herkes çünkü sabo reis Türk lirası üstünden satıyor sen dolardan satıon yükseltion bu konuşma bitti burda bb 32 minutes ago, Shiro said: Senin aklın gelişmiş mi de burda adama laf yapıyorsun ? Tüm bayilere sabo daha iyi demekten başka bir vasfın yok. İsteyen istediği bayiden alır burda hiç bir bayi gelip size zorla benden satın alacaksınız gibi şeyler söylemiyor istediğin bayiden gidip alabilirsin. Senin önune kemik atan olmadı havlama köpek kemiğini verim sus
Shiro Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 24 minutes ago, Beyiniz3838 said: Aynen aynen sende kazık kadarsın ama beynin 11 12 yaşında onu Yazmayla hemen senden satın almadım beni bilen bilir senelerdir sabodan alırım ona güvenirim sen otomatik teslimat diye yükseltmeye devam et fiyatları bak herkes kimden alıyor Bi bakalım senden nie almıyor herkes çünkü sabo reis Türk lirası üstünden satıyor sen dolardan satıon yükseltion bu konuşma bitti burda bb Senin önune kemik atan olmadı havlama köpek kemiğini verim sus Ona güveniyorsan ondan alacaksın bayinin işine karışmayacaksın adamlar işini yapıyor adam kimseyi zorlamıyor boş konuşuyorsun ayrıca düzgün konuşmama rağmen direkt hakarete başvuruyorsun kendi beyin yaşına bak bence
PlayerAim Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 (edited) 37 minutes ago, Beyiniz3838 said: Aynen aynen sende kazık kadarsın ama beynin 11 12 yaşında onu Yazmayla hemen senden satın almadım beni bilen bilir senelerdir sabodan alırım ona güvenirim sen otomatik teslimat diye yükseltmeye devam et fiyatları bak herkes kimden alıyor Bi bakalım senden nie almıyor herkes çünkü sabo reis Türk lirası üstünden satıyor sen dolardan satıon yükseltion bu konuşma bitti burda bb Senin önune kemik atan olmadı havlama köpek kemiğini verim sus ya abim harbiden git ya bak anan baban kızacak abisi. evet 16 yaşında bir veletsin her halinle bunu belli ediyorsun zaten. sen benim satışlarımın miktarı hakkında en ufak bir fikire sahip değilsin zorla kaşınıyorsun harbiden sınırlarımı zorlama istersen olurmu abim. hadi kendi işine bak lütfen.. Edited May 19, 2021 by PlayerAim
Beyiniz3838 Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 29 minutes ago, PlayerAim said: ya abim harbiden git ya bak anan baban kızacak abisi. evet 16 yaşında bir veletsin her halinle bunu belli ediyorsun zaten. sen benim satışlarımın miktarı hakkında en ufak bir fikire sahip değilsin zorla kaşınıyorsun harbiden sınırlarımı zorlama istersen olurmu abim. hadi kendi işine bak lütfen.. Ya hehe 16 yaşındayım aynen tabi kardeşim sen haklısın Allah sana akıl fikir versin 😂😂 34 minutes ago, Shiro said: Ona güveniyorsan ondan alacaksın bayinin işine karışmayacaksın adamlar işini yapıyor adam kimseyi zorlamıyor boş konuşuyorsun ayrıca düzgün konuşmama rağmen direkt hakarete başvuruyorsun kendi beyin yaşına bak bence Ya ne ağladınız olm ya tabi sabodan alırım sabo abim can can her zaman güvenilir hızlı zırlayın dolqndırıldığım zaman baskasından sabo abi teselli etti bu PlayerAim değil boş yapma her zaman sabo abinin yanındayım 😏
PlayerAim Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 3 hours ago, Beyiniz3838 said: Ya hehe 16 yaşındayım aynen tabi kardeşim sen haklısın Allah sana akıl fikir versin 😂😂 Ya ne ağladınız olm ya tabi sabodan alırım sabo abim can can her zaman güvenilir hızlı zırlayın dolqndırıldığım zaman baskasından sabo abi teselli etti bu PlayerAim değil boş yapma her zaman sabo abinin yanındayım 😏 benim omuzumda mı ağlıcaktın da teselli edecem sabo abin miş. lan abisi sana ilk geldiğin gün bile sana sabo ya git demedimmi ben. sürekli yazdın durdun da sonra seni engellemedimmi. başka ehsaplar açıp açıp ağlamadın mı yalvarmadın mı abi banımı aç diye. abisi SABO benim eski dostum. git ondan al zerre kadar kocunmam. gelmiş buraya salak salak konuşuyorsun. yür git kimin kucağında ağlarsan ağla teselli etmiş miş vay arkadaş ya harbi senin kafa yaşın 16 bile değil.
Beyiniz3838 Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 5 minutes ago, PlayerAim said: benim omuzumda mı ağlıcaktın da teselli edecem sabo abin miş. lan abisi sana ilk geldiğin gün bile sana sabo ya git demedimmi ben. sürekli yazdın durdun da sonra seni engellemedimmi. başka ehsaplar açıp açıp ağlamadın mı yalvarmadın mı abi banımı aç diye. abisi SABO benim eski dostum. git ondan al zerre kadar kocunmam. gelmiş buraya salak salak konuşuyorsun. yür git kimin kucağında ağlarsan ağla teselli etmiş miş vay arkadaş ya harbi senin kafa yaşın 16 bile değil. SENI GRAM TAKMIORUM SABO SENIN ESKİ DOSTUN AMA SENDEN BİN KAT İYİ SADIK BİRİSİ AYIKTINMI HADI UZA ŞİMDİ AĞLA
PlayerAim Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 7 minutes ago, Beyiniz3838 said: SENI GRAM TAKMIORUM SABO SENIN ESKİ DOSTUN AMA SENDEN BİN KAT İYİ SADIK BİRİSİ AYIKTINMI HADI UZA ŞİMDİ AĞLA ayıktım hafııızzz tüh senin azını ...
king25 Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 İt ürer kervan yürür.Bunun gibi israfları çokta takmamak lazım kral.Burada reseller olduğundan beri senin müşterinim.Teslimat konusunda olsun,kurulum konusunda olsun,aklıma takılan her soruyu soruyorum.Bıkmadan üşenmeden 7/24 cevap veriyorsun.Senin bu yaptığını burada diğer bayilerin yapmasına ihtimal bile vermiyorum. @PlayerAim👑 1
PlayerAim Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bu arkadaş anlamamakta ısrarcı neyse o da onun seçimi saygı duyuyorum başkasından alma tercihine gerçekten. Bakın Mega gerçekten kurulumu okadar basit bir ürünki benin diğer oyunlar için sattığım ürünlerin yanında PC açma tuşuna basmak kadar kolay. Diğer oyunların ürünlerin de GPT den tutunda Ram optimizasyonuna aklınıza gelebilecek envai çeşit düzenleme yapmak gerekli pc de. yani burda sizin yaşadığınız sorunlar çok küçük benim için ve ben bu sorulara da cevap veremeyeceksem bu işi yapmamın anlamı yok. tekrar teşekkür ederim ince düşünceniz için. 🙏 1
Beyiniz3838 Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 9 hours ago, king25 said: İt ürer kervan yürür.Bunun gibi israfları çokta takmamak lazım kral.Burada reseller olduğundan beri senin müşterinim.Teslimat konusunda olsun,kurulum konusunda olsun,aklıma takılan her soruyu soruyorum.Bıkmadan üşenmeden 7/24 cevap veriyorsun.Senin bu yaptığını burada diğer bayilerin yapmasına ihtimal bile vermiyorum. @PlayerAim👑 Kes çeneni şerefsiz senin önune kemik atan oldumuda konusuon 2 3 senedir burdayım ben senin gibi yeni türemedim akıllı ol aboneliktende çıktım sana kapattırcam o kanalını
YahyaBey005 Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 On 5/20/2021 at 12:19 AM, PlayerAim said: teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bu arkadaş anlamamakta ısrarcı neyse o da onun seçimi saygı duyuyorum başkasından alma tercihine gerçekten. Bakın Mega gerçekten kurulumu okadar basit bir ürünki benin diğer oyunlar için sattığım ürünlerin yanında PC açma tuşuna basmak kadar kolay. Diğer oyunların ürünlerin de GPT den tutunda Ram optimizasyonuna aklınıza gelebilecek envai çeşit düzenleme yapmak gerekli pc de. yani burda sizin yaşadığınız sorunlar çok küçük benim için ve ben bu sorulara da cevap veremeyeceksem bu işi yapmamın anlamı yok. tekrar teşekkür ederim ince düşünceniz için. 🙏 MegaCheats umarım sizin reseller üyeliğinizi iptal eder.Ben bu kadar kurumsallıktan anlamayan çakal biri görmedim.Bize çocuk diyor kendisi 5 yaşında ki çocuk gibi Türkçe ile yazıyor hahahyt
PlayerAim Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 (edited) 6 hours ago, YahyaBey005 said: MegaCheats umarım sizin reseller üyeliğinizi iptal eder.Ben bu kadar kurumsallıktan anlamayan çakal biri görmedim.Bize çocuk diyor kendisi 5 yaşında ki çocuk gibi Türkçe ile yazıyor hahahyt ahhaha bunca yılın bana öğrettiği cocuk la cocuk olmak birde dua ve kemik olayı var. neyse allah acil şifalar versin. zor ailen için. sabır diliyorum Edited May 21, 2021 by PlayerAim
KillThemAll Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Bu tür muhabbetlerde adımın geçmesi beni mutsuz ediyor. Düşündüğünüzün aksine benimle @PlayerAim arasında bir rekabet yok. Bana gelen benden alıyor ona giden ondan alıyor. Biz birbirimizden müşteri çalmaya çalışmıyoruz. O yüzden beni tavsiye etmek isteyen arkadaşlardan ricam şundan alacağına sabodan al şeklinde yorumlar yapmayın. Sabo'dan alabilirsin demek başka o kişiden alacağına sabodan al demek başka. Herkesin rızkı kendine. 1
Beyiniz3838 Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 22 hours ago, YahyaBey005 said: MegaCheats umarım sizin reseller üyeliğinizi iptal eder.Ben bu kadar kurumsallıktan anlamayan çakal biri görmedim.Bize çocuk diyor kendisi 5 yaşında ki çocuk gibi Türkçe ile yazıyor hahahyt adamsın kardeşim iptal etmelerı lazım zaten çocuk diyor bıze ama kendı beyin yaşı gelişmemiş yaşı kazık kadar ama beyin yaşı çocukta bıle yok 😁 1
PlayerAim Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 (edited) peki arkadaşım sen bilirsin.. benden günah gitti Edited May 22, 2021 by PlayerAim
xxalireis Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 1 gün sonra ; Beyiniz3838 Banlandı.. Adamsın PlayerAim ❤️
PlayerAim Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 şuan banlandı zaten işin dozunu fazla abarttı bende belki fazla yükseldim ama kimsenin benim hakkıma el uzatmasına müsade etmem.
Beyiniz3838 Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 17 hours ago, xxalireis said: 1 gün sonra ; Beyiniz3838 Banlandı.. Adamsın PlayerAim ❤️ 😂😂😂 15 hours ago, PlayerAim said: şuan banlandı zaten işin dozunu fazla abarttı bende belki fazla yükseldim ama kimsenin benim hakkıma el uzatmasına müsade etmem. Aynen bak şuan banlandım ya küfürmü var ortada npmışımda banlanıom acaba 😁😉?
PlayerAim Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 (edited) banlandın ve geri açıldın bu sana uyarıydı. dikkate alıp almamak senin tercihin. defam et devam Edited May 23, 2021 by PlayerAim
Recommended Posts