rasitizzm Posted February 27 Share Posted February 27 hilenin uygulaması var ama hesabı alamadım yardımcı olur musunuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForLegends Posted February 27 Share Posted February 27 1 hour ago, rasitizzm said: hilenin uygulaması var ama hesabı alamadım yardımcı olur musunuz Tam olarak ne tür bir sorun yaşıyorsunuz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasitizzm Posted February 27 Author Share Posted February 27 uygulama yüklü ama k.adım ve şifrem yok eğer verebilme gibi bir ihtimal ya da şansınız varsa halledebiliriz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuqqa Posted February 27 Share Posted February 27 5 hours ago, rasitizzm said: uygulama yüklü ama k.adım ve şifrem yok eğer verebilme gibi bir ihtimal ya da şansınız varsa halledebiliriz kardeşim öncelikle hileni satın almadan indiremezsin ilk satın alacaksın aldıktan sonra orada key var onu siteden aktif edeceksin siteye giriş yaptıgın üyelik bilgilerinle giriş yapacaksın Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForLegends Posted February 27 Share Posted February 27 7 hours ago, rasitizzm said: uygulama yüklü ama k.adım ve şifrem yok eğer verebilme gibi bir ihtimal ya da şansınız varsa halledebiliriz Öncelikle MegaLauncher'a sadece VIP kullanıcıların erişimi olduğunu hatırlatmak isterim. Yani MegaLauncher'ı her kimden aldıysanız veya nereden indirdiyseniz boşuna indirdiniz demektir. Çünkü MegaCheat üyeliği olmadan MegaLauncher bir işe yaramaz. Ayrıca eğer MegaCheat üyeliği satın alacaksanız bu konuda size yardım edebilirim. @MegaCheats You can lock the topic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts